Udgivet i Skriv en kommentar

No. 0850 – Home pics // Stilleben med marmor

Jeg har flyttet lidt rundt på et par småting og nyder lige nu et hvidt i hvidt stilleben i vores stue bestående af marmor, fine vaser, friske grene og et hvidt-i-hvidt artprint.

Friske kirsebærgrene, hvide, lyse detaljer og marmor – alt sammen skønne ting, som går rent ind på kontoen i min bog. Derfor er jeg da også ret tilfreds med mit hjørne i stuen efter at have rykket lidt rundt på et par småting.

marmor_stilleben_normanncopenhagen_by.bak blog10.jpgDet er næsten som at invitere foråret ind, så selvom det er bidende koldt udenfor, begynder jeg så småt at få fornemmelsen af forårets komme og det trænger jeg til. Jeg er simpelthen klar til at slikke lyset til mig, min hud er klar til varme, mine fødder og tæer er klar til luft og mine vinduer er parate til at stå på vid gab og lukke lyde og luft ind.

marmor_stilleben_normanncopenhagen_by.bak blog6

marmor_stilleben_normanncopenhagen_by.bak blog2

marmor_stilleben_normanncopenhagen_by.bak blog4

marmor_stilleben_normanncopenhagen_by.bak blog5

Lidt fakta om tingene på billederne, kan I godt lige få med: Illustrationen i ramme er fra SofiEjensen (via her), det hvide artprint er mit eget, men der er et enkelt tilbage i shoppen, så det kan blive dit (via her), marmorpladen fandt jeg hos Smukt Brugt for nylig, der er en store Lyngbyvase, to af de mindre Agnes vaser fra Normann Copenhagen og en Nocto stage fra Normann Copenhagen.

English recap: I love the white-in-white impression – it´s delicate, sofisticated and just right for me. In my home I moved around some vases and artprints and now I can enjoy a stilleben with marble, whites and fresh branches.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.