Udgivet i Skriv en kommentar

No. 0851 – Masker i skumpap (DIY)

Kreatid i børnehøjde har resulteret i fine fastelavnsmasker, som pigerne stolt har vist frem i børnehaven.

Husker I de fine masker, jeg viste jer i sidste uge i dette indlæg? Dem fik jeg ikke lige anskaffet os, men til gengæld – og måske i virkeligheden meget bedre – fik jeg brugt en formue på skumpap i Panduro, så vi selv kunne lave fine masker og pynt.

masker_DIY_by.bak blog_fastelavn2 masker_DIY_by.bak blog_fastelavn1 masker_DIY_by.bak blog_fastelavn3

De ser søde ud, når de krammer, ikke? Freja blev dog mega sur sekundet efter, skældte Anna ud, som brød hulkende sammen… drama, jo jo, men maskerne, de kom med i børnehave, hvor de skulle vises frem for vennerne og pigerne, de blev selvfølgelig gode venner igen.

masker_DIY_by.bak blog_fastelavn5 masker_DIY_by.bak blog_fastelavn6

masker_DIY_by.bak blog_fastelavn4
Jeg havde forberedt lidt, før jeg introducerede pigerne for DIY projektet. De har ikke den største tålmodighed endnu, så jeg havde tegnet konturen op til masken og til “brillerne”, men de klippede selv langs stregen og konfettien klarede de helt selv.

English recap: We made masks, because I felt inspired by the ones I shared with you in this post the other day. The girls were thrilled with their personal mask which was brought to the kindergarten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.