Udgivet i Skriv en kommentar

No. 0852 – Gratis blomster og favorit kaffen

To ting, der virkelig spreder glæde i min hverdag, det er en god kop kaffe og smukke blomster. Gratis blomster topper mit humør i dag.

Jeg havde en skøn dag i går i godt selskab af både den ene og den anden slags. Da jeg passerede blomsterbiksen lige ved Magasin du Nord, stod der magasiner af smukke roser, som man gratis måtte tage med sig, fordi de var begyndt at krølle i kanterne. Tak for det, for hold da op, hvor de lige spreder forårsstemning her på spisebordet.

IMG_8006

Jeg kan sådan set godt lide det rustikke look på de kæmpe rosenhoveder, især fordi de har den der antikke og sarte rosa farve, så jeg snuppede to store bundter med mig hjem. Man kan altså godt være heldig, når man snuser rundt lige ved lukketid – i Torvehallerne har jeg også været heldig før.

Når det kommer til kaffen og det skal gå hurtigt, så er vores Nespressomaskine et hit og den bliver brugt dagligt, flere gange. Yndlingskapslen for mig er for tiden en lille skønsom sag, der er skabt på Livanto-kaffen, som er en af mine favoritter, men er tilsat en smule kakaofornemmelse. Den smager ikke af det så meget, som den dufter af det, og det er lige akkurat tilpas til at det ikke bliver for meget af det gode.

Livanto_nespresso_favorit kaffe_ by.bak blog

IMG_8009lifestyle_blomster_by.bak bloglifestyle_nespresso_blomster _ by.bak blog

Kaffe og blomster, det skal man slet ikke kimse af, og mens dette indlæg ligger og forhåbentlig spreder forårsstemning ud i din stue også, så er jeg draget til syning hos Marapytta og det er bestemt også en lykkepille af den skønsomme slags.

Ønsker alle en herlig dag derude.

English recap: I love flowers and the sense of spring they bring to our home. These were free becase they a bit to fading to be sold – but I love the rustic look and appreciate them on my dining room table with a favorite Nespresso cup with a cocoa scent. I wish you all a happy day.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.