Udgivet i 6 kommentarer

No. 0855 – Forårsfornemmelser og sund livsstil

Wonderful Copenhagen. Med de to ord, kunne jeg beskrive min weekend, som begyndte og sluttede perfekt… i solen.

Når temperaturen stiger og solen titter frem, så gør vi danskere det samme. Jeg elsker København hele året, men hvert forår, føler jeg det næsten som om, jeg genser København og forelsker mig på ny. Tror aldrig jeg kan forlade den by!

I fredags tog jeg på inspirationsvisit hos Lykke Bang, som Camilla skriver om her. Det er altid skønt med sparring og jeg elsker at møde “lidelsesfæller” af både den ene og den anden slags, så det var en perfekt start på weekenden.

1cd090eea76b11e3861d0e55fd92b12f_8 2add21cea6ef11e3951212fd640cee8a_8 8d9f75eea60611e39f820e2e4b3a7b0e_8 782bdb56a61211e39605126ba9d895ab_8 b608a9a2a7c211e3b5d612c4ee6646e7_8

Vi har tilbragt weekenden med at suge foråret til os, siddet i solen med legende børn på plænen, godt selskab, god mad og vin og flødeboller. Jeg må tilstå at min kost trænger til en tur med pisken, så i morgen genoptager jeg de gode vaner fra diætisten, som jeg har været så glad for. Jeg fik ellers taget godt fat på livsstilen efter jul (læs her), men min hverdag har ændret sig meget, så jeg har lige haft brug for at finde nye rutiner mv. Nu er jeg klar til at tage fat igen og vil i hvert fald nyde denne i morgen, og så skal jeg også have prøvet de lækre bananvafler af, som jeg nævnte for jer her.

Jeg er udfordret i disse dage, hvor jeg ikke kan finde min ledning til at overføre billeder fra kameraet. Tumpedumt er det altså, men det betyder at I har nogle indlæg til gode. I dag køber jeg en dims, så jeg kan få tømt kameraet, og så kan I bare vente jer, kan I 🙂

English recap: We enjoyed the first weekend of spring and once Again we fell in love with Copenhagen.

6 tanker om “No. 0855 – Forårsfornemmelser og sund livsstil

 1. Lyder som en dejlig weekend :0) Må i få en dejlig uge med mere solskin på øen :0)

  1. Såååå skøn og i dag er jo endnu skønnere, kan vi få nok tror du? Nej 🙂 Rigtig god uge Katja 🙂

 2. Hvorfor ikke bare tage DS kortet og sætte det direkte i computeren?

  1. Den computer jeg arbejder på har ikke det “hul” desværre… har købt ledning nu, går aldrig ned på udstyret igen, he he 🙂

   1. Hmm.. er du sikker? Tror da, at alle computere har det idag!? (du skal først fjerne den dims, der ligner et kort og som lukker “hullet” 😉 Nå pyt, når du HAR investeret 🙂

    1. Helt sikker og da det er en arbejdscomputer, tør jeg ikke begynde at ommøblere den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.