0
Børn

No. 0856 – Cool overdele til piger

Jeg har fundet overdele til piger i alle prisklasser og viser dem sammen med Anna i hendes nye stribede jerseybukser fra Pomp de Lux. Hvilken overdel kan du mon bedst lide?

Jeg er vild med striber og komfortabelt tøj – også til mine børn, som skal have bevægefrihed. De nyeste bukser, vi har fået hjem fra Pomp de Lux, er et par stribede jerseybukser med hængerøv og jeg synes, de kan så meget, alt efter hvordan man får stylet dem. Jeg har fundet forskellige overdele frem, som er fine – også til de stribede bukser.

Anna_pomp de lux_børnemode_by.bak blog4.jpg

1. H&M // 2. Zara // 3. Pierrot la Lune // 4. H&M // 5. Mini Rodini // 6. Soft Gallery

Anna er mere en buksepige end hendes søster, så de bløde jerseybukser fra Pomp de Lux er faldet i god jord hos den lille skrupsak. Vi fik bukserne hjem i str. 110 og det er ganske vist for stort, men hun slipper afsted med det til trods. Hendes egentlige buksestørrelse er nok nærmere en 98-104. Er du vild med bukserne, så kan de købes her.

Anna_pomp de lux_børnemode_by.bak blog2

Anna_pomp de lux_børnemode_by.bak blog3

Anna_pomp de lux_børnemode_by.bak blog1 Anna_pomp de lux_børnemode_by.bak blog

Til bukserne har Anna en gammel T-shirt og lyserød cardigan fra H&M, glimmer hjemmesko fra Petit by Sofie Schnoor, sløjfe hårspænde fra H&M og diadem fra Toys´r´us.

I morgen deler jeg et par favoritbrugere på Instagram med jer, som altid formår at ramme noget æstetisk og inspirerende for mig. Vil I se mere børnemode, så klik her.

English recap: I found some tops that are great for girls and also matches Annas new striped pants from Pomp de Lux. Which is your favorite?

 

Du kunne også være interesseret i

4 Kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.