Udgivet i 7 kommentarer

No. 0858 – Home pics // stuen

I skal da lige se vores stue efter sofaen er blevet flyttet. Intet er sikkert, når det kommer til indretningen, så det kan stå anderledes igen om en uge, men her og nu er jeg ved at have vænnet mig til det nye og vil gerne høre jer, hvad I mener om mine ideer for den endelige indretning.

Jeg kom jo lige til at flytte sofaen en smule, og når det er gjort, må man jo flytte en stol også, måske et billede og inden man ved af det, så har man set lyset og må investere lidt i at få opgraderet stuen til det helt optimale. Kender I det?

Her kan I se et par skud fra stuen, som den står pt. Der er ledninger, som skal skjules, billeder, som skal hænges os og halvvisne blomster og andre tilfældigheder, men hey, det er jo et hjem og ikke en annonce. 🙂

Boligindretning_home pics_by.bak blog

Boligindretning_home pics_by.bak blog8

Tror i øvrigt, det er første gang I ser hele billedet, som jeg har lavet på en Kristina Dam workshop i september sidste år. Det billeder er virkelig vokset på mig og jeg elsker det.

Nå, tilbage til indretningen, for det er nu ikke fordi, vi har investeret endnu, for jeg skal lige have tænkt det til ende og så have overbevist min søde Morten, så han hopper med på ideerne. Jeg viste jer lidt inspiration forleden (her), og mine tanker går lige nu i retning af at hænge nogle bogkasser op på tværs af stuens bagvæg, så vi kan skabe en lidt hyggeligere og “tæt” stemning og samtidig løse nogle praktiske udfordringer, som f.eks. plads til ringbind, legetøj, bøger m.v.

Boligindretning_home pics_by.bak blog3 Boligindretning_home pics_by.bak blog2 Boligindretning_home pics_by.bak blog1

Boligindretning_home pics_by.bak blog5 Boligindretning_home pics_by.bak blog4

 

 

Boligindretning_home pics_by.bak blog7 Boligindretning_home pics_by.bak blog6

I sofaen står en by.bak grafitti pude sammen med puder fra Soft Gallery, Hay og WhatWeDo. Vi ønsker os nye sofaborde, men kan ikke rigtig beslutte os, så tiden må vise os vejen frem. Hvis ikke du husker stuen før omflytning, så kan du se den her, og så kommer det store spørgsmål selvfølgelig: Hvad tænker du er bedst mon – før eller nu?

English recap: I moved the sofa and now I am trying to convince the hubby into the idea of investing a little bit to give the room a makeover.

7 tanker om “No. 0858 – Home pics // stuen

 1. Synes I har en virkelig, virkelig fin stue. Rigtig god idé med hylden til den lille lampe. Synes tit, at belysningen er svær at finde den optimale løsning på, og vi har desværre ikke uendeligt med lampeudtag 🙂

 2. Det er blevet så fint, Dorte. Jeg er fan at den nye opstilling. God weekend til dig. Knus

  1. Jeg tror rent faktisk også, jeg har vænnet mig til det. Nu mangler der bare liiiige alle de der detaljer og lidt overtalelse (og penge, men hey… ) 🙂

 3. […] Søstrene Grene i sidste uge, som jeg synes passer bedre ind end det tidligere bord (som du kan se her). Her er meget mere lys og det indbyder i den grad til afslapning… som I lige kan ænse, […]

 4. […] Når bogkasserne er kommet op at hænge på væggen, så er næste skridt altså at få billederne op også. De har længe stået langs væggen og jeg har efterhånden fået samlet en hel del fine og lyse ting sammen til væggen (se nogle af dem her). […]

 5. Hej,
  Så fin stue!
  Jeg ville høre hvor jeres gulvtæppe er fra? Det synes jeg rigtig godt om.
  Mia ☺

  1. Jeg kan ikke huske hvem, men tæppet er købt i Illums Bolighus – det er vildt lækkert

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.