Udgivet i Skriv en kommentar

No. 0860 – En hård uge gået og nu nydelse

Til jer, der venter savr, post osv. fra mig er en lille update på, hvad der forsinker mig. Pigerne nydes og jeg kommer mig på endnu omgang sygdom, så weekenden er kærkommen.

Jeg blev syg igen, ja igen med over 39 i feber og denne gang den heldige vinder af en streptokoch halsbetændelse og penicillin. Jeg hader piller , så at jeg nu skal indtage tre store dagligt i ti dage kombineret med panodil og ipren for at udholde tilværelsen, det passer altså ikke mit kram. Bevares, jeg klynker, og ja, jeg ved da at andre lider i langt højere grad. Jeg er taknemmelig for at det “bare” er en halsbetændelse, men hold op jeg trænger til en længere periode med overskud og jeg vil ha´den nu!

Ugen er gået med primært at værdsætte mit lækre sengetøj fra Pomp de Lux (det her) og endnu mere med at nyde mine lækre, sjove, fantastiske piger. Hold nu k… en fed alder de har lige nu. Strøer om sig med sjove ord og sætninger, betragtninger som både er imponerende og nogle gange helt ude i hampen. Suger det hele til mig lige for tiden.

Lifestyle_livsstil_blog_instagram

Der er nogle af jer, der mangler svar på kommentarer, mails, sms og post. Det følger jeg op på lige så hurtigt jeg kan og jeg er virkelig ked af, at jeg har ladet jer hænge.

Det gode ved den forgangne uge er så klart at solen kom til os, i sådan en grad at den fyldte mit hoved med glæde og storsind. Håber den snart titter frem igen, for jeg vil virkelig gerne være venner med den.

Ønsker jer alle en fantastisk weekend og hvis ikke I har læst mit indlæg om en super sej kvinde endnu, så håber jeg, I vil gøre det.

English recap: I´ve sick again this week so I have really just been trying to appreciate the sunny spring weather we´ve had and then of course my girls. Love them at almost 4 years old, way. Have a great weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.