Udgivet i 5 kommentarer

No. 0864 – Så syr jeg leggins og elsker det

Jeg er begyndt til syning igen for en periode og for at komme resultatstærkt fra start, syede jeg lige et par leggins til pigerne hver. Super nemt, lækkert selv at kunne vælge stof og mønster og så er der hurtigt resultat.

Jeg har aldrig syet leggins før, men pigerne elsker at rende rundt i den bløde buks – forståeligt nok med de krumspring, de foretager i løbet af en dag – så nu skulle det være. Line har en smal model, som selv min lille spinkle Freja passer og det viser hun da også fint frem her.

leggins1 leggins2 leggins3 leggins4

Næste gang snupper jeg overlockeren med til syning, så jeg kan få hjælp til trådspændingen. Det er lige knap to år siden, jeg købte den pokkers maskine, men er aldrig kommet i gang med den, selvom jeg virkelig gerne vil det.

Der er allerede købt flere jerseystoffer, så jeg kan kværne flere leggins sammen og måske en slags T-shirt, sweatshirt eller lignende også?! Vi får se.

I dag skal jeg spise på Den Franske Ambassade, hvor Pillivuyt har inviteret til fremvisning og frokost på flot porcelæn. Mon ikke der falder lidt stemningsbilleder af på Intagram til de nysgerrige??

English recap: I have sewn some leggins for the girls and here Freja is showing you that they fit her well.

5 tanker om “No. 0864 – Så syr jeg leggins og elsker det

 1. Line har noget skønne mønstre. Dine leggins er blevet rigtig fine, og sikke et lækkert mønster på jerseyen! Hvor er stoffet fra? Du skal virkelig tage at få gang i overlockeren. Så bliver det som en drøm at sy i jersey, og du kan hurtigt få kværnet en masse leggins og t-shirt igennem.
  God frokost 🙂
  Kh Line

  1. Hej Line.
   Jeg er vild med stoffet – det er fra Stof2000 men jeg har haft det liggende ret længe – i hvert fald siden i sommers, måske længere, så jeg ved ikke om de har det længere. Til gengæld har de en masse andre super fine har jeg lige opdaget forleden 🙂

   Tak for den søde kommentar og god dag til dig

 2. Hvor er du bare god Dorte:) vil ønske jeg også kunne komme igang igen…. Det er lidt træls, men du bliver aldrig opdateret i min blogroll ? Ved du hvorfor?
  Kram

 3. […] som skal gøres færdig, en knap skal slås i en jakke og måske skal der klippes til flere leggins. Faktisk har jeg købt tynd uld og vil sy mig en forårsjakke, men om jeg lige når at komme igang […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.