Udgivet i 3 kommentarer

No. 0866 – Min aften i Masterchef

Madlavning og improviserede opskrifter er ikke helt fremmed for mig, men bestemt heller ikke en spidskompetence. Udfordringen i Masterchef køkkenet var derfor til at få øje på, men det var en fantastisk oplevelse i selskab med Carte d´Or, og jeg gør det gerne igen – også med kamera på. Der, så er det sagt.

Julia havde jeg kun hilst på ganske kort en enkelt gang tidligere, men jeg kender hende rimelig godt (sådan føles det) fordi jeg følger hende på bloggen. Jeg var glad for at være teamet op med hende og synes, vi ret godt fandt ud af at samarbejde om vores Masterchef ret.

Det var Carte d´Or, der havde inviteret til en bloggerdyst i Masterchef studiet, begrundet i at de sponserer den kommende sæson af programmet. De ville se os lave en lækker forret eller hovedret og så ville de udfordre os til at lave en kreativ servering af Carte d´Or-is.

Jeg har rigtig mange billeder fra aftenen, så læg dig i selen til en gang billedspam. Starter dog med min favorit, som siger ret meget om min helhedsoplevelse.

mgradeweb (315 of 415)
Julia understreger lige overfor dommer Mielcke, at vi faktisk har tilsat citron til vores valnødderasp. Det gøres efter en ellers overraskende fin feedback på vores improviserede ret… at jeg ikke er fanget på mit mest fotogene “jeg” må I se bort fra, fordi mit forgrinte fjæs er mest af alt, hvad jeg husker aftenen for. Jeg blev ekstremt udfordret, men hold OP det var sjovt!

 

mgradeweb (118 of 415)mgradeweb (63 of 415)mgradeweb (21 of 415)

mgradeweb (87 of 415)
Udover Julia, var Trine og Michala de eneste kendte ansigter.

mgradeweb (33 of 415)

mgradeweb (349 of 415)

Efter grundig gennemgang og instruktion, så vi kunne begå os i køkkenet, blev tiden sat i gang. 60 minutter fik vi til at finde ud af, hvad vi skulle lave af ingredienserne fra den hemmelige boks. Julia og jeg er jo ikke top rutinerede, så vi brugte 12 (!!) minutter på at brainstorme os frem til vores ret:

Valnøddestegte torskekrebinetter på blanceret savoykål med æble og fennikel

Cirka halvejs gennem udfordringen blev vi udfordret ekstra, idet vi også skulle nå at lave en  dessert. Stress, stress og atter stress.

mgradeweb (36 of 415)

mgradeweb (59 of 415)

mgradeweb (276 of 415)mgradeweb (69 of 415)mgradeweb (67 of 415)mgradeweb (130 of 415)

mgradeweb (132 of 415)

Uagtet stress og jag til sidste sekund, så lykkes det os selvfølgelig at få afleveret vores ret og dessert. Kunne vi have brugt et par minutter ekstra? Ja da… men alt taget i betragtning, så var vi ganske tilfredse med vores præstation.

Vi var omgivet af foodies… altså madbloggere, der virkelig kan deres kram, så konkurrencen var skarp. Mielcke var dommer og han var ret flink ved os – mens han smagte på vores ret og stillede spørgsmål til vores overvejelser og om vi var tilfredse, gik det pludselig op for os begge, at vi rent faktisk ikke havde smagt på den (!!). Det overrasker vist ikke nogen, men vi gjorde os ikke fortjent til hverken første, anden eller tredjepladsen 🙂

mgradeweb (309 of 415)

mgradeweb (313 of 415)mgradeweb (314 of 415)

mgradeweb (19 of 415)

mgradeweb (253 of 415) mgradeweb (246 of 415)

mgradeweb (60 of 415)

mgradeweb (400 of 415)

Vi sluttede af med at smage på hinandens og egne retter og desserter, hvorefter teamet bag Masterchef havde lavet en virkelig lækker middag til os.  Nøj manner en hyggelig aften, fed udfordring og skønt selskab. Jeg gør det igen, hvis jeg bliver spurgt – også selvom det næste gang skulle være med kamera på, i det tilfældet at Viasat beslutter at lave en bloggers edition, blink blink 🙂

English recap: Carte d´Or was the host when I went to the Danish Masterchef studios for a challenging and fun night. The cameras where off so the chow won´t air, but maybe the production was inspired to make a bloggers edition?

3 tanker om “No. 0866 – Min aften i Masterchef

 1. Godaften.

  Et dejligt indlæg med mange gode billeder.
  I ser ud til at have haft en god tid mens det stod på og morede jer gjorde I også.
  Det må have været en skøn oplevelse.

  Hilsner fra Tina

 2. Hvor ser det sjovt ud! Det må ha været en oplevelse:)

  1. Aboslut helt fantastisk og jeg gør det med glæde igen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.