Udgivet i 9 kommentarer

No. 0867 – Hurtig makeover af mor

Nogle gange skal der bare en smule til, så føler man sig fornyet. Jeg er hoppet i nye striber og ny statement halskæde og med håret slået ud føler jeg mig som ny.

Kender du ikke det, at du bare er så træt af dig selv på denne her tid af året? Sådan har jeg det… jeg trænger til solens stråler, så jeg kan få lidt farve, så mine neglebånd ikke er hårde som cement og som kan gøre mig solstråleoverskudsagtigt glad. Jeg vil ha det og det skal være nu!

Nå, men for at fake det, kom jeg lige til at købe nye striber og en statementhalskæde og det virker faktisk lidt på humøret. Jeg har altså også bare noget med striber og måske husker I at også Anna var hoppet i nye stribede bukser forleden (her).

Jeg føler på en magisk måde, at det hele er lidt mere lækkert for en stund… Ville bare være total federe til et par lædershorts og bare ben (!).

Outfit_fashion_HM_stripes_by.bak blog4

Outfit_fashion_HM_stripes_by.bak blog2 Outfit_fashion_HM_stripes_by.bak blog1

Begge dele er købt i H&M // Glimmersko fra Zara

Nå, men her er hun altså, dagens mor i striber og statement (og måske en anelse trætte øjne, men hey, det ser man jo ikke vel?!).

Dorte Bak

Hvad gør du for at bringe foråret ind?

Det er i dag min mands fødelsdag og ikke en hvilken som helst af slagsen. Han runder et ret så skarpt hjørne og bliver 40 år. Det lyder forkert, tænker faktisk, at det må være en skrivefejl, for vi er da sådan set ret så unge endnu… synes jeg 🙂 Anyhow skal han jo storforkæles i eftermiddag.

English recap: I´m desperate for some spring so I jumped into some new stripes and statement necklace.

 

9 tanker om “No. 0867 – Hurtig makeover af mor

 1. Jeg prøver også at stribe mig til foråret pt. Dagen idag lader til at blive en af de mere solrige af slagsen – tak til din mand :-). Wilma har også de blå glimmersko fra Zara – de er så fine….og burde findes i en str 40.

  Smuk ser du ud i striber og statement!

  1. Arhhh tak Trine… jeg fandt skoene i str 38, måske de alligevel fås i 40 også?! Elsker de sko og pigerne synes det er lidt sjovt, at det ikke kun er dem, der har glimmersko, så der er også point på den konto 🙂 Tak for de søde ord, nøj de varmer glædeligt og rigtig god dag til dig og dine

 2. Tillykke med manden din:-) Du ser godt ud i striber – selv er jeg også i striber i dag, og fik helt lyst til at pynte med en halskæde som din, da jeg så dit billede.
  Skøn dag til dig og familien, Kh Pernille

  1. Aj du er altså sød Pernille. Håber det går dig godt, du skal måske på FINDERSKEEPERS igen? Jeg springer over denne gang, smutter i stedet på Det Ny Designermarked 🙂 Hyg dig

 3. Tillykke med manden:) og lækre ting du har købt og elsker dine små krøller i håret:) det ser godt ud!

  Det virkede med den blogroll:):):):) dejligt, selvom der ikke kommer billede på, men måske den bare ikke kan finde ud af det..

  Kram

  1. Aj hvor fedt, at det virkede. Der må være en hel masse “blogspot-rester” rundt omkring i blogland – i hvert fald kan jeg se at jeg stadig får mange besøg, som går ind over min gamle blogspot, før de lander her… krøllerne kommer af sig selv, når jeg bare lader håret være efter badet – det har faktisk taget mig mange år at værdsætte dem, men nu synes jeg det er meget rart med lidt naturlig volumen 🙂

 4. Det klæder dig skide godt med de striber :0) Tillykke med manden igår, jeg håber i havde en skøn dag.
  Jeg venter på forår med sprøde blomster i vasen, indkøb af t-shirts og masser af gåture i den friske luft.

 5. […] Jeg fik en stribet makeover med et statement – se resultatet her […]

 6. […] men gerne med et eller andet element af überraschung. Nogle gange er det en vintagecardigan, et statementsmykke eller en kitsch accessorie, men til dette outfit er det altså en karryfarvet […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.