Udgivet i 6 kommentarer

No. 0869 – Vores børneværelse i Keiki Magazine

Freja og Anna er glade denne uge. De har fået “nyt” værelse og mor er glad, for hun har skudt billeder af det børneværelse,  som vises så smukt frem i KEIKI Magazine. 

Jeg har jo skrevet løbende om Freja og Annas børneværelse, især fordi de er blevet nogle store piger med nye behov for, hvad et værelse skal indfri. Da KEIKI henvendte sig og ville vise værelset frem, gav det lige et spark til at få gjort et par hængepartier færdige, så jeg var effektiv i en times tid, hvor jeg fik sat lidt wallstickers op og skudt en serie nye billeder fra værelset.

Bolig indretning_børneværelse_Keiki _ Dorte Bak_by.bak blog 2

bolig indretning_børneværelse_keiki_Dorte Bak_by.bak blog 2 bolig indretning_børneværelse_keiki_Dorte Bak_by.bak blog 3

Se magasinet (April Nr. 18) lige her og foruden at se featuren fra Freja og Annas værelse, så er det altså generelt et super lækkert magasin til os med børn. Masser af lækker børnemode, fokus på livsstil med børn, denne gang bl.a. om at rejse til Berlin (LOVE IT). Det er gratis, så hvis ikke du allerede er fast læser, så gør din debut.

Jeg kan i øvrigt supplere med et par billeder mere fra serien, som ikke er med i magasinet. Jeg skød serien i starten af ugen og pigerne er LYKKELIGE for deres opdaterede værelse med hjerte wallstickers og Hello Kitty alfabet.

by.bak børneværelse 2014_Keiki13 by.bak børneværelse 2014_Keiki20 by.bak børneværelse 2014_Keiki8 by.bak børneværelse 2014_Keiki6 by.bak børneværelse 2014_Keiki10 by.bak børneværelse 2014_Keiki7

Alfabetet har jeg haft liggende ret længe uden at få det hængt op. Det er købt i Søstrene Grene // Wallstickers med hjerter er fra Ferm Living.

English recap: Our kids room is featured in the popular danish online magazine KEIKI. 

6 tanker om “No. 0869 – Vores børneværelse i Keiki Magazine

 1. Wauw det er smukt Dorte – jeg vil huske den med kommoden under vinduet, hvis det ikke havde været fordi vi forhåbentlig snart får huset solgt, så havde jeg gjort ligesom jer:) så smart!

  Lidt træls vi bare afventer, hvor alt går i stå herhjemme….
  Elsker farverne og Kittebogstaverne – hvornår er de købt?

  Kram Vicki

  1. Desværre har de ligget i skabet ret længe… mener det var i sommers (måske før), at jeg fandt dem i SG. Håber I snart får det solgt… træls at være i ved-ikke-hvornår-land 🙁

 2. God søndag.

  det er bare et totalt skønt børneværelse, lyst, børnevenligt, farverigt, sødt, smukt, idérigt…
  Elsker det:-)

  Charlotte
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  1. Tusind tak, hvor sødt af dig – vi er også rigtig glade for det og det er hyggeligt for pigerne at sove under en “hjertehimmel” 🙂 God søndag aften

 3. Så flot et værelse, det indbyder virkeligt.
  Jeg kender ikke bladet, men det må jeg da få set på, tak for det 😉

  Kh Camille.

  1. Tusind tak for de pæne ord – kan klart anbefale et kig i bladet. Synes det er virkelig velskrevet og lækkert sat op 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.