Udgivet i 5 kommentarer

No. 0870 – Om et populært sofabord fra Søstrene Grene

Søstrene Grene udvider deres sortiment med bolignyheder – sofaborde, puder med grafisk, new nordic-udtryk og skønne pasteller.

For et par dage siden lancerede Søstrene Grene deres nyeste interiør kollektion som på mange måder indfrier forventningen om rimelig pris kombineret med tidssvarende design.

Jeg synes i øvrigt, at det er fedt at se de flotte miljøbilleder, som Søstrene Grene har valgt at skyde.

Sofabord Søstrene Grene Boligindretning Sofabord Søstrene Grene Boligindretning

Sofabord Søstrene Grene Boligindretning

Sofabord Søstrene Grene Boligindretning

Sofabord Søstrene Grene Boligindretning

Det er gået (for) stærkt med salget af sofabordene, så de var allerede udsolgt inden jeg kunne nå at få USB-nøglen stukket i Mac´en. Selv nåede jeg at få et sofabord med hjem, men har til gode at få benene skuet på endnu. Jeg er ikke sikker på, at jeg synes det er smart af de kære Søstre, at sætte så få i produktion, som de gør – den store interesse for deres borde risikerer desværre at give dem dårlig omtale, når så mange går forgæves på selve lanceringsdagen. Jeg håber, de tager interessen til sig og bestiller en ordentlig røvfuld hjem næste gang.

Er desuden vild med de fine kobberskåle, de sort/hvid stribede puder og puderne med naturprint, som jeg dog ville have givet et ekstra point, havde de været i stof, der ikke var “velourblødt” på overfladen. Udtrykket fejler ikke noget og måske flytter der en ind herhjemme… tygger lige på det. (Læs: Vi mangler bestemt ikke puder!!)

English recap: Danish shop Søstrene Grene has this week launched an interior line with sofa tables, cushions and cobber and pastel decor.

………………………….

LINKS & CREDTIS:
All photos via Søstrene Grene
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Go to Søstrene Grene here
See my coffee table in action here

More posts on Danish Design here

5 tanker om “No. 0870 – Om et populært sofabord fra Søstrene Grene

 1. Rigtig god weekend.

  Så fine billeder og ja Søstrene Grene har altid haft så mange gode sager, men lidt møbler bliver det da kun endnu bedre:-)
  Jeg synes det er flotte sager de lancerer set på dine billeder, jeg er vild med den lille skammel med skind på:-)

  Nyd dagen.
  Charlotte

  1. Tak og i lige måde. Skamlen er fin, men lille synes jeg og jeg ville selv foretrække den med rigtig skind. Dog synes jeg godt om helhedsudtrykket og til f.eks pigernes værelse kunne den sagtens være sjov at have stående. God weekend til dig også.

 2. Fine små borde! Ved du hvor sofaen kommer fra?
  God dag til dig

 3. Fine sager! De der lysestager minder mig om nogen jeg har set før;-)

  1. Ja, jeg tænkte det samme, men alle laver dem jo ligepludselig og jeg er i tvivl om hvem, der kom først – kender du det? 🙂 Du må jo give dig selv et klap på skuldrene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.