Udgivet i 2 kommentarer

No. 0872 – Om små piger med holdning til outfittet

Mine to piger har vildt forskellige holdninger og præferencer og jeg elsker at se dem udvikle sig så forskelligt. I dagligdagen betyder det, at den ene gerne vil klædes på, mens den anden bare vil klædes ud.

Anna har ikke så meget holdning til sit tøj. Det kan ændre sig, men indtil videre er hun bare vildt glad for det jeg vælger ud til hende og hun føler sig fin i hvad som helst. Freja derimod har en meget konkret mening om hendes påklædning og det fører jævnligt til udfordringer, hvis der ikke er rene, ensfarvede strømpebukser eller bluser!?

Anna pomp 3.jpg

Jeg kan jo egentlig godt forstå Frejas reaktion, for jeg har det jo selv på samme måde – at dagens outfit afspejler humør og behov, men hold op hvor er det altså også bare skønt med en pige, der som Anna, bare er nem at få i tøjet om morgenen.

I sidste uge fik vi en ny tunika i brug. Det var en af de skønne ting, jeg fik med hjem fra Pomp de Lux eventet (som jeg skrev om her) og Anna synes det var ganske sjovt at stille op som model… faktisk blev hun helt fjollet og sød…

anna pomp 2 anna pomp 5 Anna pomp 1 anna pomp 7 anna pomp 4

Cardigan fra Pomp de Lux (gammel) // Stribet tunika fra Pomp de Lux // Leggins fra H&M // Den lækre bolle med ost er fra vores køkken, blink blink 🙂

Anna har tidligere vist Pomp de Lux outfit frem her og Freja blev for en gangs skyld begejstret for en ny kjole her. Skal I have den lille sjove forhistorie omkring Frejas holdning til sit tøj, så har jeg lavet en sjov collage med hendes forslag versus mit forslag. Det kan du se her.

English recap: Lovely Anna is modelling in our livingroom. The new tunic is from Pomp de Lux and we love it.

 

2 tanker om “No. 0872 – Om små piger med holdning til outfittet

  1. Hold nu kæft hvor er hun kær!
    Og lækker kjole – og cardigan 🙂

    1. Tak vor er du sød – synes også hun ret så dejlig, trods alt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.