0
Bolig inspiration

No. 0875 – Homepics // Lidt mere fra stuen

Der er igen sket lidt nyt i vores stue, ikke meget, men det forandrer en del og jeg har glædeshatten på… kom med indenfor.

Tusind tak for alle jeres besøg og kommentarer på mit indlæg i går. Når nu man vælger at lægge sig selv til skue, som jeg gør i indlægget, er det altså bare dejligt at mærke opbakningen fra  jer.

Når nu tiden er som den er, så smitter det også lidt af på mit hjem. Vores stue undergår en stille forandring, som jeg er ved at udvikle en decideret begejstring for. Er ret vild med sofaen ved den anden væg og så købte jeg et sofabord i Søstrene Grene i sidste uge, som jeg synes passer bedre ind end det tidligere bord (som du kan se her). Her er meget mere lys og det indbyder i den grad til afslapning… som I lige kan ænse, tager min kære mand det bogstaveligt med avis, morfar-slippers og mit forklæde fra Masterchef – et syn, jeg virkelig værdsætter!

Hverdagslykke

homepics2

Stager fraby Lassen // Vase fra Normann Copenhagen // keramik med lys fra Tiger // Sofabord fra Søstrene Grene

homepics4 homepics6

Billederne får lov at stå langs væggen lidt endnu, fordi jeg ikke vil hænge dem op på væggen, før vi ved, hvad der skal ske i forhold til reoler. Hvad synes du – er stuen bedre nu end den var tidligere? Hvis du er ny følger og ikke har set stuen før, så se den fra før her.

English recap: Just some pics from our livingroom with a new table from Søstrene Grene. I´m enjoying all the lights coming through the room.

Du kunne også være interesseret i

6 Kommentarer

 • Reply
  Julie
  27. marts 2014 kl 9:00

  Dejligt med forandringer der følger med tiden… Du er super god til det lyse..

  Hvor er puden fra i stolen? Den er super fin og sjov… 🙂

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   27. marts 2014 kl 21:24

   Tak, det er dejligt at høre, fordi det netop er det lyse, jeg trænger til. Synes stuen var alt for mørk før og sugede dagslyset i stedet for at genskinne det. Puden er et ZooperPet fra What We Do… super skøn, vi elsker den!

 • Reply
  Frk. Løkkegaard - minimized
  27. marts 2014 kl 12:39

  Jeg elsker at det ikke er så traditionel opstillet i stuen som tidligere, du ved så forubestemt med sofaen for enden af rummet…. Og så er det dejligt lyst og indbydende 🙂

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   27. marts 2014 kl 21:22

   Tak for det og for kommentaren. Der er lige nogle ting, som jeg synes mangler endnu, men det er bestemt blevet ok efter min mening… 🙂

 • Reply
  Frk. Hansen
  29. marts 2014 kl 19:56

  Hvor er den blevet lys og lækker! Er ret vild med at de store rammer står på gulvet frem for at hænge.. -og så er din mands slippers alt alletiders 🙂
  Hav en dejlig weekend i din smukke stue!

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   1. april 2014 kl 9:13

   Ja de slippers er altså ret skønne… og jeg har det også fint og hyggeligt med billederne der, selvom det er lidt usikkert med børn i huset. Manden synes det roder, jeg synes det ser ud til at være meningen, men han er også ret konventionel hvad indretning angår 🙂

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.