Udgivet i 2 kommentarer

No. 0876 – Nyheder fra grafitti-kollektionen på vej

I har flere gange spurgt til udvidelse af grafitti-produkterne, og netop det arbejder jeg på at lancere snart. Indtil videre er det puderne, du finder i shoppen, men senest den første weekend i maj, kan jeg præsentere jer for et par nyheder.

Der har været tale om the-hætter, grydelapper, duge, stempelkande-dimser med meget mere. Ingen tvivl om, at I har taget godt imod mit grafittiprint og derfor er jeg nu gået igang med et par nye tiltag i det populære tekstil. Farverne kører i samme genre, dog laver jeg disse dage nogle baner stof med kun kobber, neon og rosa… dvs. ikke den mørke rosa eller de grå toner, som ellers indgår i puderne.

Printing1 Printing2 printing5 Printing4

Jeg løfter ikke helt sløret for resultaterne endnu. Skal lige være sikker på, hvordan det lander rent produktionsmæssigt, men planen er at have lidt nyheder med på Det Ny Designermarked, som afvikles den første weekend i maj.

English recap: Printing new fabrics with my cobbler and rose graffiti motive and planning some new products for the graffiti line.

2 tanker om “No. 0876 – Nyheder fra grafitti-kollektionen på vej

  1. Ej hvor sjovt – de sidste mange gange jeg har haft gæster har jeg tænkt, at det ville være så fint med en dug i dit graffiti-print! Og tænkte også at jeg ville skrive det til dig, men det fik jeg så ikke lige gjort! Men jeg er jo åbenbart ikke den eneste med den tanke, så jeg krydser fingre for at det bliver en af nyhederne:-)

    1. Gud hvor skønt at høre, du ligefrem har tænkt den tanke. En dug er ikke det første i rækken, da det kræver en omlægning af produktionen at lave så store metervarer, men jeg har den på listen over ønskelige udvidelser 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.