Udgivet i 1 kommentar

No. 0878 – Sunde pandekager med havre og skyr

Jeg elsker pandekager og spiser dem gerne som både morgenmad, frokost og aftensmad. Heldigvis har både pigerne og jeg kastet vores kærlighed på havregrødspandekagerne, som er knap så slemme at kaste i gabet.

Jeg tror ikke, der er tvivl blandt jer, som har fulgt med her i længere tid. Jeg indtager pandekager, ret ofte og med stor glæde. Jeg er især ret glad for havregrødspandekager og jeg lever i den tro, at de ikke er “ulovlige” i forhold til min livsstil.

De smager virkelig godt, er super nemme og hurtige at lave (se opskriften her), og så smager de rigtig godt med skyr på og lidt sødt. Denne uge har jeg tilsat min mors hjemmelavede jordbær og mango syltetøj, men ahornsirup er altså også en tilbagevendende klassiker.

pandekager med skyr pandekager

Det er ikke hver weekend, men næsten trods alt, at vi starter enten lørdag eller søndag med pandekagerne her og jeg er ret sikker på, at jeg får ekstra point hos pigerne på den måde. De hopper dog ikke på skyr-finten endnu, men vil kun have syltetøj eller ahornsirup på.

Weekenden indtages med lyst sind. Lyset vælder ind i vores hus, manden og Anna har vasket havemøbler ned og jeg har købt de smukkeste (!!) ranunkler til en god ven, som vi skal besøge i aften.

Fødselsdag Morten_3

 

ranunkler

Håber I nyder weekenden, solen og livet derude.

English recap: So weekend is happening with oatmeal pancakes, lots of sun and light and the loveliest flowers ever seen. Have fun out there.

1 tanke om “No. 0878 – Sunde pandekager med havre og skyr

  1. […] Blomsterfix og sunde pandekager med skyr var lørdagens sidste indlæg, som du kan se her […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.