Udgivet i 6 kommentarer

No. 0880 – Børneværelses FAQ med links

Jeg får ofte spørgsmål vedr. indretning af børneværelser. I dag har jeg lavet en liste over de ting, som I ofte spørger til fra vores eget værelse, og så får I mine bedste råd til indretningsopgaven.

Jeg håber, I har nydt weekenden og det gode vejr? Vi har siddet på terrassen hele dagen i går – en god ven kiggede forbi med hans store, dejlige datter og pigerne legede i legehuset og haven. Frokosten strakte sig henover flere timer i den varme sol og vi var helt høje af glædesrus, da dagen endte. Glæder mig SÅ meget til sommer 🙂

Nå, men i dag skal det handle om indretningen i vores børneværelse, for I er rigtig mange, der har spurgt til hvad det er for møbler m.v. vi har i værelset. Mine bedste råd til dig, som skal igang med at indrette et børneunivers:

 1. Beslut dig for en farveskala og sørg for en god base – det har jeg tidligere skrevet om her
 2. Vær bevidst om stilen – skal det være lyserødt og prinsesse-agtigt, så bliv i temaet, skal det være grafisk, så lad det grafiske element være basen og tilfør så legetøj med pangfarver osv.
 3. Sørg for at tilsætte nogle personlige elementer til indretningen, så det ikke ligner et katalog – det kan være loppefund, hjemmelavede detaljer eller et sjovt stilmix.

Jeg linker til det, som jeg kan finde og for en god ordens skyld, skal jeg nævne at det ikke er add-links, men udelukkende for god service.

by.bak børneværelse 2014Juniorseng med skuffer under fra Bilka her // Hjerte wallstickers fra Ferm Living her // Spejl, loppefund som er blevet malet // Sengetøj, ukendt mærke fra Isenkræmmer  

by.bak børneværelse 2014_Keiki11Alfabet med Hello Kitty fra Søstrene Grene (gammelt) // Puder med pastel grafitti fra by.bak (gamle) // lilla kattepude fra H&M Home // Pude med fugle er syet selv // Ternet hynde er syet selv med stof fra Stof 2000 (gammelt) 

by.bak børneværelse 2014_Keiki6

by.bak børneværelse 2014Karlekammerskab fra min mormor // Tapet på karlekammer skab fra Ferm Living her // Illustrationer i ramme fra Seventy Tree her // Pink knage fra Tiger // Katteknager på døren fra Netto // Pompom guirlande fra by.bak (gammel) // Sky er syet selv (DIY her)

by.bak børneværelse 2014_Keiki5Gren som bøjlestang, hjemmegjort (DIY her) // Lyskæde fra Happy Lights, blandet self // Plakat fra Ingela 

by.bak børneværelse 2014_Keiki4Kæpheste fra Rice (gamle) // Bord og stole fra Trævarefabrikkernes udsalg – har fået tavlelak og tapet   

Jeg håber, mine FAQs hjælper jer lidt på vej og hvis I stadig har spørgsmål, eller jeg har glemt noget, så sig endelig til.

Ønsker jer en rigtig god dag.

English recap: I get a lot of questions on the decor in the kids room, so I wanted to make a FAQ post for you.

6 tanker om “No. 0880 – Børneværelses FAQ med links

 1. Hvor er “bænken” med hynden på fra?

  1. Nårhh ja, den har jeg glemt… det er natborde/kommoder fra Ikea 🙂

 2. Må jeg lige spørge dig hvad de rosa farver du har på happy lights lyskæden hedder? Kan se de har flere forskellige rosa nuancer?

  1. Jeg har ingen anelse desværre – har stået i en butik og plukket efter lyst, men de er sådan lidt koral-neon 🙂 Rigtig godt nytår

 3. Gode råd! Dem tager jeg med mig. Har dog et spørgsmål… Hvad fanden i luften gør man mht. indretning, når ens knap 5-årige datter elsker superhelte (Kaptajn Amerika, Hulken, IronMan osv…)? De er altså bare grimme og ikke særlig nemme at indrette med…
  Alle bud modtages med kyshånd!

  Mange hilsner
  🙂

  1. Ha ha, jeg ser din udfordring. Håber du måske kan finde lidt inspiration herfra? http://www.pinterest.com/bybak/childrens-room/ – i morgen deler jeg også på Facebook et par billeder, som jeg ville lade mig inspirere af, hvis jeg skulle indrette din datters superhelteværelse. Du finder Facebooksiden her: https://www.facebook.com/bybakblog. Kærligst Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.