Udgivet i Skriv en kommentar

No. 0881 – Ny bæredygtig kollektion fra H&M

Jeg har fra begyndelsen været ret begejstret for H&Ms conscious collections og hele grundtanken bag konceptet. Jeg har både kjoler og bluser fra de tidligere kollektioner og nu hvor en ny er på trapperne, har jeg allerede udset mig mine favoritter, som jeg deler med jer i dag.

På torsdag skal jeg forbi H&M´s showroom og se kollektionen, endnu vigtigere mærke den i materialerne og se stoffets strukturer. Jeg glæder mig og håber, favoritterne lever op til forventningerne.

hm_endelig

Er helt fjollet med den mørke blondekjole, men den kræver trods alt det rette selskab, så den skal nok ikke herhjem. Jeg vender tilbage med en update efter eventet.

Ved du i øvrigt, at du kan aflevere alt dit brugte tøj i H&M (også det, som ikke er fra H&M), og modtage et værdibevis for indleveringen? Cool koncept, jeg siger det bare 🙂

English recap: H&M is launching yet another conscious collection and conscious exclusive and this week I will be attending the showroom at H&M to see it all. Above are my favorites that I´m hoping will not disappoint when I see them in real life.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.