Udgivet i 10 kommentarer

No. 0882 – Effektive timer i systuen

Leggins i lange baner og en enkelt vingekjole. Jeg elsker hurtige resultater, og mest af alt, at kunne lægge en hel bunke nyt tøj i skabet efter blot et par timers syning.

I går var jeg på syskolen igen, og da jeg allerede havde klippet ud til adskillige par leggins, kunne jeg bare kaste mig ud i syningen. Vingekjolen blev færdig, min egen overlocker blev gode venner med mig efter 2 år på venteliste og hele 5 par leggins blev færdige. Shit det er dejligt!

Syning1 Syning4 Syning5 Syning6 Syning3 Syning2

Det er ikke første gang, jeg har syet vingekjolen, men jeg har længe drømt om at se den i netop det her stof. Det er af ældre dato fra Stoff & Stil og desværre ikke til at opdrive. En anden meget meget yndig version af kjolen kan du se her.

Leggins er et hit og de blev taget i brug straks pigerne kom ind ad døren. Freja har tidligere vist dem frem, så I får lige en gentagelse – det tåler I vist godt, ikk? Alle stofferne er fra Stof 2000, den mønstrede grafiske dog af ældre dato.

leggins4

leggins1

English recap: Yesterday I made some new leggins and a dress and the girls jumped right into all of it. Love to sew clothes for them, because they (still) appreciate it. 

10 tanker om “No. 0882 – Effektive timer i systuen

 1. Hvor lækkert med tid ved symaskinerne! Det skal jeg vist også have prioriteret en af de kommende dage. 🙂

  Vingekjolen syede jeg i præcis samme sløjfestof sidste år, og det passer bare så fint til modellen. Jeg må vist også på udkig efter glimmerjersey og det med stjernerne. Det gør sig godt til leggins. 🙂

  1. Arhhh, så må det være hos dig, jeg har set den… kunne ikke huske hvor, men faldt jo på halen over det stof! Tak for inspiration 🙂

 2. Sikke nogle smukke sager! Havde man da bare den slags evner 🙂

  http://www.blueeyedflower.dk

  1. Du må også afsted på weekend workshop eller lign. Det kan jo læres og det er skønt at kunne bare lidt 🙂

 3. Sikke gode farver. Og hvor ville jeg gerne kunne sy tøj og ik puder.

  1. Smut på syskole, evt. bare et fredagsfix eller en weekend workshop… det er ufatteligt så meget man får med i værktøjskassen af det — plus at det er drøn hyggeligt 🙂

 4. Sikke nogen fine ting! Der må snart være nogle små piger i min omgangskreds, der skal begaves lidt.

  1. Så er der da i hvert fald nogle mødre, der giver dig ekstra point – der er ikke noget bedre end personlige gaver 🙂

 5. […] kunne holde ud. Det blev naturligvis til leggins, som jeg er blevet helt besat af at sy (se mere her). Når det nu skal være, så er de faktisk blevet ret okay… især når jeg kan overtale […]

 6. […] hun har på er denne her og gummistøvlerne er fra Bilka. Vi er ikke rigtig hoppet på de dyre mærkevare-røjsere – […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.