0
Bolig inspiration

No. 0883 – Lækre boligtendenser

Vil lige dele et par lækre sager til indretningen og fortælle lidt om, hvad der især trækker i mig for tiden.

Overskrifterne siger det hele – jeg er vild med at servere smuk mad på rustikke fade, brædder mv. Samtidig med at jeg holder en lys base i vores hjem, så elsker jeg stadig en dyb kontrast til at holde alt det lyse lidt i live og sidst men ikke mindst, er lækre, bløde tekstiler i højsædet.

Udskriv

De rustikke skærebrædder kan du finde såvel hos Illums Bolighus som på etsy. Der findes mange skønne varianter og i forskellige træsorter, så det er blot med at finde den størrelse og sort, som mest passer til dig.

De lækre strikvarer er naturligvis fra super luksuriøse aiayu, som i forhold til prisen ikke ser ud af ret meget, men til gengæld, når det opleves, total trækker point hjem. Det er nok det blødeste og fineste, jeg nogensinde har været i nærheden af, og havde 2300,- kr til en plaid, ville den viste flytte ind hos mig straks!

De sorte kontraster, jeg har valgt at fremhæve er henholdsvis de smukke, simple stager fra nur, som jeg er ret begejstret for og plakaten er fra Riikka – elsker den!

En lille observation her fra, en der får mig op af stolen. BLÅ er på vej ind, også koboltblå… jeg har det blandet med det, fordi jeg husker alt det koboltblå, jeg smed ud, da jeg flyttede sammen med kæresten… (der står stadig et par koboltfarvede reservestole i kælderen, rædsel!). På den anden side er det en smuk farve og man kan så meget skønt med den… hvad siger du til koboltblå detaljer i hjemmet?

English recap: I love to serve on rustic wood planks which are easy to find at all price ranges. The candlesticks are from a newly started danish design company called nur. I love their simplicity yet firm statement and the poster from Riikka is as well a perfect contrast for the nordic home. The textiles are from danish aiayu and very luxurious.

Du kunne også være interesseret i

3 Kommentarer

 • Reply
  Lena
  3. april 2014 kl 12:16

  Puha Kobeltblå – det var vores allerførste køkkenstole også tilbage i 1996, nej tror ikke lige den farve kommer ind hos os lige med et samme 🙂
  Men ellers ret fine sager du har fundet.
  Kh Lena

 • Reply
  Anne-Mette
  8. april 2014 kl 23:19

  Jeg tænkte det samme….naajjj…ikke lige koboltblå 🙂 Og så tænker jeg at det selvfølgelig afhænger af, hvad det sættes sammen med. jeg malede for nyligt i par billeder i blå nuancer (deriblandt koboltblå) med kontraster af sort, hvid og kobber. Blev inspireret efter at have læst et boligblad og måtte prøve det sammen – synes faktisk det “virker”. Så….afhængig af, hvad det mikses med 🙂 Link, hvis du har lyst at se billederne; http://gallerilarsen.blogspot.dk/2014/01/kobber-blat-og-ord-i-flng.html

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   18. april 2014 kl 22:04

   Nej hvor fedt, at du samler din inspiration til dig på den måde og så giver det jo også mening. Jeg kan godt tåle tanken om kobolt i visse sammenhænge og i visse dosier. Det skal blive spændende at se, om det udvikler sig med det blå 🙂

   Rigtig god påske til dig og undskyld det langsomme svar. Jeg troede jeg havde svaret allerede, ups

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.