Udgivet i 6 kommentarer

No. 0886 – Lidt mere om opgaven til Grafisk Design

Skulle I ikke lige have lov at se min opgave, som jeg har indsendt i håb om at komme til optagelsesprøve? 

På en eller anden måde, så er det egentlig ret grænseoverskridende at vise sin egen forprøve frem. Det er jo meget personligt og samtidig bærer jeg også følelserne uden på tøjet, fordi jeg virkelig gerne vil videre til optagelsesprøven. Men jeg kender jo ikke mine konkurrenter – hvor meget erfaring har de? Hvad har de indleveret? Hvad bedømmes opgaven ud fra?

Opgave_picture

Sagen er den, at da jeg modtog opgaven, så ville jeg sådan ønske, at jeg havde kunne finde nogle eksempler fra tidligere ansøgere. Bare for at få en fornemmelse af dels niveauet, men endnu mere formen – altså de tekniske krav til opsætning osv.

Med det ønske i baghovedet lægger jeg nu min egen sårbarhed og forfængelighed til skue og måske kan andre få gavn og glæde af at se se mine bud.

Opgaven lød på at lave tre bud på plakater til den samme udstilling. Første plakat var en helt bunden opgave og jeg skal lade som om jeg ER Raul Rand. Plakat 2 skulle inspireres af Poul Gadegaard og den sidste havde jeg frie hænder til.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Kryds jeres fingre for lille mig, så jeg kan få masser af god karma, der sender mig direkte videre til optagelsesprøverne.

English recap: I applied for Graphic Design with an entrance examination. This is my attempt to solve the three given tasks and now I just hold my fingers crossed in the hope of passing. 

6 tanker om “No. 0886 – Lidt mere om opgaven til Grafisk Design

  1. Jeg krydser alt hvad krydses kan og synes virkelig det ser godt ud.

    1. Årh tusind tak for det Helena 🙂

  2. Hvis du er interesseret i at se hvad andre har lavet, så kan jeg sende dig min opgave fra sidste år, og andre som jeg har fundet. Selvom det måske er lidt sent nu, men det er jo altid sjovt at se.
    Rigtig meget held og lykke!

    1. Åhh det ville jeg da rigtig gerne… sender dig lige en mail og tak for tilbudet 🙂

  3. […] så er jeg okay, og det kom jo ikke uventet. Jeg bilder mig ind, at min opgave var fin (se den her), og at det i høj grad er del 2 af opgaven med egne værker, som er min udfordring. Jeg har jo […]

  4. […] jeg arbejdede på forprøven til DMJX, havde jeg brug for at komme lidt hyggeligt fra start, så invitationerne var det perfekte projekt […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.