Udgivet i Skriv en kommentar

No. 0887 – Om blomster, striber og et Designermarked

Pastelfarvede ranunkler og tulipaner, pastelfarvede striber fra Kähler og en pastelfarvet update på det kommende Designer Forårsmarked, som jeg deltager på. Det er alt sammen, hvad du får i dette indlæg.

Jeg fik en vase, en rigtig fin vase, som Stilleben ville forårsbeskinne mit hjem med. Tak for det siger jeg, for den har rosa striber – min farve jo (!) – og den får lov at stå centralt på spisebordet og sprede forårsfornemmelser. Vidste du i øvrigt at det er Stilleben, der har designet Omaggio kollektionen for Kähler?? Jeg vidste det ikke…

Jeg har købt smukke pastelgule blomster til vasen og selvom jeg normalt er meget lidt begejstret for farven gul, så er denne pastelfarvede variant lige i øjet. Jeg er solgt – til stanglakrids. Det er ranunkler og tulipaner.

glimt1 glimt2 glimt4 glimt5

Jeg er i fuld sving med klargøringen til Det Nye Designer Forårsmarked og jeg håber rigtig meget at se jer. Vil I hjælpe med at sprede budskabet, så tilmeld jer eller del eventet her via Facebook – jeg ville blive så glad for den hjælp.

glimt

Jeg bringer selvfølgelig grafittipuder med mig, også de udgående hvide med pasteller, som allerede nu er nedsat i shoppen (her). Jeg arbejder også på nye posters i samme stil som de originale tryk på A3. Denne gang laver jeg dem digitalt, så de får et andet mere grafisk udtryk og desuden kan de dermed også erhverves til en lavere pris end originalerne, som er unikke. Jeg viser frem, når jeg kan.

Hvis alt går vel og det ved jeg ikke med sikkerhed endnu, så bringer jeg noget nyt med mig også, men det tør jeg ikke løfte sløret for, før jeg ved, hvornår jeg kan have det i hænde.

English recap: Pastels ind all thinkable variations – flowers, stripes and posters. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.