Udgivet i 3 kommentarer

No. 0888 – Om børns ækle tøjsmag

Jeg har holdning til farver, stil og sammensætning, når det kommer til mine børns tøj. Jeg har bare også den holdning, at de skal have lov at bestemme og være stolte af selv at have klædt sig på.

I skrivande stund er jeg netop hjemvendt fra en bytur på begge piger. Vi skulle ind og pege på ting til ønskesedlen og prøve sko. Anna tog afsted i noget nær de grimmeste bukser, jeg nogensinde har set. Hun har fået dem af sin mormor – jeg ville aldrig selv har lukket dem ind i mit hus – ikke desto mindre, så ELSKER hun de bukser, så at stå decideret i vejen for hendes glæde er ikke en option.

Fet par uger siden fandt jeg en jersey metervare i Stoff & Stil, som jeg straks vidste, jeg skulle have med hjem. Den tiltaler mig egentlig ikke, men jeg var ikke i tvivl om at pigerne ville blive begejstrede og jeg valgte den variant, som jeg bedst kunne holde ud. Det blev naturligvis til leggins, som jeg er blevet helt besat af at sy (se mere her). Når det nu skal være, så er de faktisk blevet ret okay… især når jeg kan overtale pigerne til at bruge en grå kjole uden på dem.

stof stof1 stof2

Som I ser, har jeg også overgivet mig til kampen mod blinkende sko. To par sko for et pars pris, har også betydning, så til dagligdagsbrug i børnehaven, besluttede jeg at de kunne få lov at gå all-in på deres drømmestil. Til weekender og pæne ærinder får de et par Angulus støvletter i en neutral farve og stil.

Her er Anna i fuld sving i haven med drømmebukserne (som jeg ikke ved, hvor er købt, hvis nogen mod forventning skulle være blevet forelsket i dem).

Anna

Jeg har før ytret mig omkring min smag versus mine børns og det kom der dette indlæg ud af.

Rigtig dejlig påske til jer alle.

English recap: Okay, so now I know that 4 year old girls have awful taste when it comes to clothes. I don´t want them to grow up with a mother, that never allows them anything, so I have to bite my tongue some days. 

3 tanker om “No. 0888 – Om børns ækle tøjsmag

 1. God lørdag kære,

  den med børn og deres tøjsmag, den er altid svær.
  Vi vil jo gerne være stolte af vore børn og tøjet er med til at udstråle sit og samtidig ønsker vi at give dem råderum, så de kan udfolde deres egen personlighed.
  Det er ikke altid kønt, men vi må lukke øjnene!

  Kan følge dig.
  Charlotte

  1. Ja, du rammer hovedet på sømmet og heldigvis er jeg på ingen måde den eneste, der bølger lidt frem og tilbage i det 🙂 Nyd påsken fortsat.

 2. […] de børnehavevenlige kondisko med blink og hele molevitten er vi sådan set fint nok kørende på skotøjsfronten, men alligevel køber vi […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.