No. 0889 – New in // Klar til sommer

Sommeren banker på, foråret er her allerede og vi har booket sommerferien. Det betyder ny ekvipering og for mit vedkommende starter det med stråhat, solbriller og et tørklæde.

Vi har booket sommerferien og om bare 3 måneder flyver vi til Bangkok, Singapore og Hua Hin. Tre uger med stikket trukket ud og fokus på små barnenumser i sandet og kolde drinks. Det er en symbolsk milepæl for os, et tegn på at vi med to piger på fire år ar taget tilbage vores følelse af frihed til selv at bestemme (et langt stykke hen ad vejen). Nogle vil måske sige, at det har vi hele tiden kunne, men nej (!), det har vi faktisk ikke. Det er et spørgsmål om overskud og det har bare ikke været til at tage de store rejser med to små. Behøver jeg sige, vi glæder os?

glimt6

Det hele er fra H&M såmænd og det hele er taget i brug. Selv hatten – se selv

hat

Når vejret arter sig som i går, så er det altså fantastisk at have en have – og en hat 🙂

English recap: I bought myself a hat because summer is around the corner and because we are flying out to Bangkok, Singapore and Hua Hin for the summer holiday. Hat, sunglasses and scarf is all from H&M.

madplan

Follow:
Share:

4 Comments

 1. 18. april 2014 / 16:00

  Rigtig God Påske til dig og dine 🙂
  Axxx

 2. 19. april 2014 / 12:29

  Åh jeg er misundelig på sådan en ferie – det drømmer vi også om, men vi føler alligevel, at vi nok bør prioritere pengene på huskøb i stedet. Desværre.

  • 20. april 2014 / 10:00

   Ja men det gjorde vi jo også for tre år siden, så hver ting til sin tid og I bliver SÅ glade for at komme i hus, så længe I har gået med drømmen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.