No. 0890 – Glimt fra min hverdag

Der er søde fristelser på vej til jer inde for ganske kort tid, og mens jeg går og brygger på de lækre sager, synes jeg lige, jeg vil give jer en hyggehilsen her fra min hverdag… eller er det påskeferie?  🙂

Vi holder påskeferie og oplever de bølger, som en hverdag med 4-årige rummer. Nogle dage er intet mindre end fantastiske, mens andre tæt ved tvinger en til at løbende skrigende hjemmefra. Sådan to styks stædig, trodsige, utidige, højtråbende piger er altså hård kost ind imellem… og så på et splitsekund, lige når man er aller mest desperat, så fylder de ens hjerte med fryd pga. noget sjovt de siger, eller et pludseligt behov for kys og kram.

Bloggen ligger på lavt blus, men er ikke glemt. Dog er jeg gået i produktionsmode pga. det kommende Designermarked og derfor er tiden godt fyldt ud. Du kan læse meget mere om markedet her, men i korte træk, så er det på Frederiksberg den første weekend i maj og jeg glæder mig virkelig.

Billederne er glimt fra mit liv på det seneste…

Processed with VSCOcam with t1 preset

glimt10

glimt glimt2 Glimt3

Legepladser, blomster, knækbrød med philadelphia og jordbærskiver, børn (glade) og mit arbejdsværelse.

Vi skal i øvrigt til Skallerup Klit i næste uge – en uge på børnenes præmisser. Er sikker på det bliver et hit og jeg håber de har wifi, hvis I forstår, hvad jeg mener, hi hi. Hvad mon I andre laver her i påsken – er der overhovedet nogle, der får læst blogs i disse dage?

English recap: Just a post to say hi from the easter holidays. Wonder what every one else is doing, and if anyone at all gets to read blogs? Well, hope you enjoy the easter days.

madplan
Follow:
Share:

2 Comments

  1. 19. april 2014 / 19:22

    Du kan tro, at jeg også nyder påsken, især nu her når vejret er så godt. Den har bl.a. stået på tysklandstur, fødselsdagsfejring af både min mor, min venindes datter på 4, været sammen med venner og familie og sidst men ikke mindst selvfølgelig været aktiv i det kreative hjørne. Det kan jeg jo ikke lade være med.
    Rigtig dejlige billeder endnu engang og forsat god påske.

    • 20. april 2014 / 10:05

      Det lyder da helt perfekt – lige som en påskeferie skal være. Håber de sidste par dage bliver lige så skønne for dig. Rigtig dejlig dag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.