Udgivet i 4 kommentarer

No. 0891 – Påske ferie og masser af kaffe

Her nydes ferien, vi er landet i ro og mag alle sammen og formår at skrue op og ned for praktiske gøremål, leg og tempo. At solen skinner pynter en hel del på humøret og der indtages et uanstændigt antal kopper kaffe dagligt.

Kaffe

 

Nespressomaskinen får en plads i bilen, når vi kører til Nordjylland i næste uge. Jeg kan simpelthen ikke undvære den og selvom det er helt vildt komisk og snobagtigt, så erkender jeg blankt at på netop dette område, der er jeg bare kompromisløs. Jeg drikker ikke filterkaffe.

En af mine kaffefavoritter er stadig et strint af lakridspulver på toppen, som jeg tidligere har vist jer (her) og så har jeg stadig et par enkelte af Livanto-varianten tilbage med kakaosmag.

lakrids kaffe_by.bak blog

Livanto_nespresso_favorit kaffe_ by.bak blog

Hvordan nyder du livet langsomt, når du kan? Mon også det er med kaffe eller er det syvsoveri måske…

I får lige et lille livsnydercitat med på vejen, inden jeg smutter.

Citat

 

Det kender vi jo alle, ikke?! 🙂

English recap: How are you enjoying slow living when possible? I enjoy my coffee and especially with a hint of liqourize on the top. Mmmm yummie.

4 tanker om “No. 0891 – Påske ferie og masser af kaffe

 1. Jeg har først for ganske nylig købt en Nespresso, men jeg eeeelsker den! Nu kan jeg nemt og hurtigt lave min elskede latte.
  Hvad er det for en variant kapsel, du omtaler? Det kunne jo være drøn smart, hvis den også kunne lave varm kakao.

  1. Jeg er faktisk lidt bange for at det var en af deres limited editions, nu du lige spørger og jeg tænker. Det var ikke kakao, men kaffen duftede af kakao og det var rart som afveksling. Men et drys af Urtekrams kakaopulver kan også gøre det ud for lidt duft og fornemmelse i kaffen – eller lakrids som jeg sværger til. Mine favorit kapsler er Livanto og Arpeggio 🙂

   I øvrigt godt at du har fået købt en – barsel uden Nespresso ville aldrig have gået for mit vedkommende 🙂

 2. Ihh, hvor ser den kaffe dog lækker ud. Overvejer virkelig om jeg ikke også skulle anskaffe mig sådan en maskine. Kan se, at der er mange forskellige modeller – hvilken én har du? :0)

  1. Jeg har den med mælkeskummeren på siden, men det er i virkeligheden ikke modellen der er afgørende for mig. Jeg har fået min helt særlige vane/håndevending at lave min kop på, så jeg synes, den er god og jeg VED bare, du vil være glad for den. Men… når det er sagt, findes der jo mange forskellige måder at lave en rigtig god kop kaffe på 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.