0
Dame-halløj

No. 0892 – Easter doings and wants

Måske I kan hjælpe mig til at tage en beslutning? Jeg kan ikke vælge mellem to sandaler… i øvrigt lidt om, hvad vi går og laver og hvad jeg drømmer om.

Påsken er ved at være gået, men vi har endnu en uges ferie og sætter kursen mod Nordjylland i dag. Indtil videre har vi lavet perlerarmbånd, set venner og familie, nydt det gode vejr og jeg har trykket en masse grafitti tekstil.

påske_collage

Vi skal bo i et sommerhus og selvsagt har jeg ikke medbragt symaskine og alt muligt andet. Jeg satser på wifi til lidt aften bloglæsning og så har jeg medbragt tegnesager, så jeg kan øve mig lidt i håndgjorte streger. Ville egentlig godt lave nogle flotte æg i stil med de viste, som jeg er faldet over via Pinterest, men det er nok lidt rigeligt med grej at slæbe med sig i sommerhus.

Jeg er typen, der bliver rastløs, og især hvis jeg bliver sat i et sommerhus uden kreasager eller flugtveje. Hver gang vi pakker for at tage på tur, tænker jeg altid på afsnittet i Sex & the City, hvor Miranda og Steve tager på honeymoon… husker I det? Steve vil ligge i sengen hele dagen og vaske Mirandas hår og hun bliver til gengæld fuldstændig BIMS?! Det er mig, jeg kan ikke bare slappe af og lave ingenting, ha ha 🙂

Nå, men sandalerne er fra Angulus (her) og jeg er ret vild med dem begge, men har selvsagt hverken behov eller råd til to par, så shit altså… det der med at vælge er bare ikke mig. Hvilket par ville du vælge?

English recap: We are spending the easter holiday with friends & family. Also I´ve been productive printing graffiti textile for some new cushions. I dream of a pair of new sandals but I can´t choose – which pair would you choose?

Du kunne også være interesseret i

12 Kommentarer

 • Reply
  camillemilk
  21. april 2014 kl 9:18

  Jeg synes de nederste er finest, så dem stemmer jeg for 🙂

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   24. april 2014 kl 22:54

   Hejsa… det er faktisk også dem, jeg hælder mest til, men er så vandt til tådelere, at jeg er lidt nervøs for om jeg kan vænne mig til dem. Har imidlertid et par sorte tådelere og derfor vil det jo være lidt kedeligt at få et par mere… eller?! Åh altså, de beslutninger, det er ikke nemt. 🙂

   Tak for kommentaren, den er jeg glad for.

 • Reply
  Tina Milter
  21. april 2014 kl 12:10

  Stemmer på de sorte . God sommerhus tur 🙂

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   24. april 2014 kl 22:52

   Hej Tina, der er klart en tendens til at synes, som du – er i vildrede og har endnu ikke forladt tænkeboksen, men jeg er glad for dit input.

 • Reply
  Maiken
  21. april 2014 kl 13:34

  jeg ville vælge de sorte!! God tur 😉

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   24. april 2014 kl 22:47

   Tak Maiken, fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar – er stadig i vildrede, hælder til de lyse, men det kan tippe til den anden siden før du aner det 🙂

 • Reply
  Charlotte Thif
  21. april 2014 kl 16:53

  God sidste påskedag.
  Dejligt med sommerhus, men forstår godt din rastløshed, har det ligeså.

  Jeg ville klart vælge de sorte sandaler, som du har øverst her på indlægget.
  Hilsner og hygge fra
  Charlotte

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   24. april 2014 kl 22:45

   Hej Charlotte.
   Så fik jeg tid til at svare på kommentarer her fra nordjylland. Tak for din søde kommentar – der har været meget knald på, så rastløsheden har heldigvis ikke været voldsom, men WAU hvor glæder jeg mig til at komme hjem til symaskine, en meget spændende vareprøve og nye varer til shoppen.

   Håber, du har nydt det sidste påske, der var og tak for din kommentar.

 • Reply
  Lou
  21. april 2014 kl 16:53

  Åhh ja de fine sandaler fra Angulus – jeg har selv svært ved at vælge. Har nemlig besluttet mig for at jeg skal have mig et par nye (Angulus) sandaler i år. Begge meget fine par, er spændt på at se hvad det ender med 🙂

  Kh Lou

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   24. april 2014 kl 22:42

   Hej Lou, hvilke mon du selv har besluttet dig for, mon det bliver leo?? Jeg hælder nok mest til de lyse, men tygger lige på det. Tak for kommentaren, det var dejligt at høre fra dig 🙂

 • Reply
  Helle steen hougaard
  22. april 2014 kl 10:35

  Hej – dejlig og inspirerede blog. Har med glæde fulgt den gennem hele min barsel de sidste 6 mdr. Jeg ville vælge de sorte sandaler. Det ser så knaldgodt ud med tå-deler-sandaler til stramme jeans, fede shorts og en sød sommerkjole. Og så ville en neon fluor orange neglelak se godt ud på tæerne dertil. Tjek “models Own”.
  God shopping:-)
  Vh Helle

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   24. april 2014 kl 22:40

   Hej Helle.
   Hvor er det dejligt, at du så nu tager dig tid at lægge en kommentar også og det er skønt at vide, at jeg har kunne bidrage med noget i din hverdag. Jeg har ikke besluttet mig endnu – tror egentlig jeg hælder til de lyse, men kun fordi jeg har nogle sorte tådelere fra Zara, som jeg fornemmer klarer en sæson mere. Tænker at de lyse vil være et fint supplement i garderoben, men den der neglelaks-anbefaling kigger jeg lige nærmere på under alle omstændigheder. tak 🙂

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.