Udgivet i Skriv en kommentar

No. 0893 – Interiør og mode fusionerer hos Normann Copenhagen

Normann Copenhagen har inviteret Fashion Director Maiken Winther til at indrette et rum på den gamle teaterscene ud fra hendes eget univers. Udstillingen løber i 3 uger og kan ses fra 25. april i flagshipbutikken på Østerbro.

En af årsagerne til at jeg forventer noget fantastisk af udstillingen med Maiken Winthers univers er hendes sans for simpel æstetik og detaljer. Hendes univers er rent, hvidt og råt – på samme måde feminint og maskulint og for mig ganske inspirerende.

Maiken Winther moves in to Normann Space

Maiken Winther på 35 har indtil videre tilbagelagt mere end 10 år i modebranchen og besidder i dag en stilling som Fashion Director på modemagasinet Costume.

Siden 2013 had Maiken desuden skrevet på sin egen blog, NOUVELLE. Du kan se mere om udstillingen her.

English recap: In danish flagship store for Normann Copenhagen, Maiken Winther has been invited to decorate a room matching her personal universe. The exhibit opens at april 24th and runs for 3 weeks. Maiken Winther is Fashion Director at the danish fashion magazine Costume and also has her own blog, NOUVELLE.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.