Udgivet i 3 kommentarer

No. 0894 – Burning sky spam

Kameraet har været min bedste ven her oppe nordpå, fordi wau hvor man virkelig opdager, at solen går ned, når man er ved Vesterhavet. Jeg spammer jer i dag med smukke billeder af den brændende himmel.

Vi er i Skallerup Klit denne uge. Det er ikke for at være pessimist, men det er altså lidt på godt og på ondt, fordi mest af alt er det jo på pigernes præmisser, at vi ferierer på denne måde, og de ELSKER det. Der er positive elementer og et af dem, der for mig vejer tungt, er aftenerne i sommerhuset med udsigt til solnedgang over Vesterhavet. Kameraet og det lange objektiv har været mine venner, så jeg kan nu dele det smukke med jer.

Burning skies_10

Burning skies_9 Burning skies_8 Burning skies_7 Burning skies_6 Burning skies_4

Burning skies_5

Burning skies_2

Burning skies_11

Burning Skies_3 Burning skies_1

Håber ikke, der var for mange billeder, men helt ærligt – what´s not to like? Først på fredag retter vi kursen mod København igen og jeg kan ikke sige, at jeg ikke glæder mig. Der er mange gode stunder, mest af alt suger pigerne virkelig Skallerup-livet til sig, men JEG glæder mig til at komme hjem til storbyen, mit eget hjem og seng og til at få hverdagen igang igen.

English recap: I simply have to share with you the burning danish sky from Skallerup in Northern Jutland. Oh my it´s lovely to sit on the terrace and look towards Vesterhavet while the sun goes down. Don´t you agree?

 

3 tanker om “No. 0894 – Burning sky spam

 1. Som jeg også skrev på IG, så forstår jeg dig til fulde Dorte. Vores unger er heldigvis ved at være så store, at det kan være på alles præmisser (noget af tiden i det mindste 😉 at holde ferie. Sidste år var første gang, hvor jeg virkelig 100 % ærligt kunne sige, at ferien var for alle meget af tiden. Indtil da kunne jeg blive sindssyg af at holde børneferie. Tak for billedespam, jeg er jo en af dem, der bor heroppe i det høje nord og jeg nød dine fotos rigtig meget! Billede nummer tre slog mig helt omkuld, wauw det er smukt! Kh. Mette

  1. Hej Mette.
   Det er bare så skønt at kunne dele uden forbenhold og så ikke bare få forargelse og fordomme smidt tilbage i nakken. Virkeligheden er jo præcis den, at vi nogle gange gider og andre gange har behov for at være voksner/være os selv/alene osv. Jeg er glad for, du kunne få glæde af mine billeder – det var ren nydelse for mig at skyde dem og tænk engang at kunne lægge billeder op, så ikke er blevet redigeret så meget som en tomme eller kontrast.

   Tak for den søde og medfølelende kommentar, den er jeg virkelig glad for 🙂

 2. WOW fede billeder 🙂 Håber i havde en dejlig ferie i børne og forældre højde – trods alt 😉 God weekend,
  Axx

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.