0
Bolig inspiration Dame-halløj

No. 0896 – Drømmeønsker og en nedslående nyhed

Jeg har samlet en collage med ting, jeg holder øje med eller ønsker mig. Her er alt lige fra indretning, tasker, sko, smykker og kunst. Jeg har i øvrigt fået nedslående nyt på mailen, så måske jeg skal trøste mig selv med noget fra collagen?

Jeg har både nogle “gamle” favoritter og noget nyt på inspirations- og ønskesedlen, og i dag er det en blandet landhandel. Nærmere beskrivelser får du nederst i indlægget.

Jeg fik denne uge meddelelse om, at jeg ikke havde kvalificeret mig til optagelsesprøverne til Grafisk Design. Skuffet bliver man selvfølgelig, men når det nu er sagt, så er jeg okay, og det kom jo ikke uventet. Jeg bilder mig ind, at min opgave var fin (se den her), og at det i høj grad er del 2 af opgaven med egne værker, som er min udfordring. Jeg har jo reelt ingen grafiske arbejder i arkivet, da jeg ikke har arbejdet grafisk på den måde. Derfor var den del af min opgave også lidt “tynd”. Eftersom jeg ansøger uden egentlige forudsætninger, har jeg selvfølgelig også justeret forventningerne derefter. Jeg hentede først illustrator ned, da jeg modtog opgaven, så alt hvad jeg har i baggagen er de to ugers slid, jeg lagde i forprøven.

Things to dream of...

Nå, til alle de fristende sager – er der noget, du kan lide? Lad os bare tage det fra en ende af.

1. Jeg er ret vild med smukke pærer med glødetråd. De fåes flere steder og til mange priser, ligesom du kan finde dem med messingfatninger og industrielt look, såvel som med porcelæn og endda marmorfatning, som det senest er set på interiørmessen i Milano. Denne er fra webshoppen octobulp her.

2. Helle-Grej. Jeg har før skrevet om Helles fine porcelæn med humor og jeg er ikke blevet mindre begejstret i mellemtiden. Jeg har en vase fra Helle, drømmer om en skål og så er jeg vild med hendes fine påskeæg, som kommer i to størrelser. Helle kan kontaktes her og du kan se min vase med strandblomster her.

3. Knage i solid ask. Wrong for HAY og helt rigtig til mig og min entre. Vi skal nok bruge 4-5 stk til vores entre, så det bliver lige en overvejelse at finde skejserne til dem. Vi drømmer om at gøre de sidste tiltag i entreen og jeg overvejer bl.a. at sætte det akvarellignende tapet op, som jeg viste jer for noget tid siden. Hvis du ikke husker det, kan du se det her.

4. Little Joseph. Ja, vi har set ham før og ved, han deler vandene, men jeg har altid været fjollet med det fine hoved og især med stearinen løbende omkring ham, får den fine dimensioner.

5. Rosa porcelænsskulpturer i det fineste udtryk fra svenske Gustav Nordenskiold set her. Han laver virkelig meget fint og udtrykkene er mange, så smut forbi hans side og find din inspiration.

6. Tasken, jeg virkelig gerne vil ekviperes med. Den er designet af dygtige blogger, Emily Salomon, som en del af en design challenge for Markberg og der er en battle as we speak, som du kan deltage i med din stemme (her). Tasken kan du vinde ved at deltage, men den kan også købes allerede nu. Jeg drømmer… og drømmer, åh suk.

7. Sokker/sutsko fra Collegien. Har total forelsket mig i dem og de mange varianter, der kan vælges mellem, så dem skal pigerne total meget rende rundt i når sommeren går på hæld. Sjovt at man vender på en tallerken – jeg har aldrig forstået de futter, men nu, lige pludselig, er de bare det eneste rigtige?!

8. Vild med Sarah Becker og hendes broderede kunstværker. Noget i stil med det viste måtte sgu gerne flytte direkte ind i min stue nu hvor jeg bygger en hvid collagevæg (som ikke er hængt op endnu, but still).

9. Fineste smykke fra Björg. Hold nu op, det er råt og fint på samme tid, koster en formue, but who cares. Det står på min ønskeliste – nu!

Det var det, bare lige de par småting, jeg går og drømmer om – denne uge, for i næste uge kan det jo se ganske anderledes ud, ikke 🙂

English recap: I share with you today a little bit og this and that. Things I dream of in smaller and larger scales…

Du kunne også være interesseret i

2 Kommentarer

 • Reply
  Maiken
  25. april 2014 kl 9:16

  Når nu ikke fremtidsdrømmene går i opfyldelse i denne omgang, så stemmer jeg også for at der i det mindste bliver realiseret en enkelt materiel drøm. Trøsteshopping har altid virket. 😉

  Men jeg synes altså det er sejt kæmpet, og håber det lykkedes på et senere tidspunkt. KH. Maiken

 • Reply
  madebyhelena
  25. april 2014 kl 17:33

  Ærgerligt at du ikke blev optaget, men godt du trods alt kan se det med oprejst pande.
  Nu går du i hvertfald en dejlig solskinsweekend i møde.

  Mvh Helena

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.