No. 0897 – Sko garderoben i orden

Fodtøj til børn, hvor mange par? Hvilken stil? Vælger dit barn selv? Der er masser hensyn at tage stilling til, men herhjemme har vi fundet en mellemvej, så pigerne har noget at skulle have sagt samtidig mig forældrene (læs: mor).

Sandalerne er i hus og pigerne har selv valgt dem. Jeg vidste, det skulle være en Angulus sandal, fordi vi har været super glade for mærket siden pigerne var helt små. De gik målrettet til værks og udpegede lynhurtigt et par hver… Anna de rosa og Freja de koralfarvede.

angulus sko

Med de børnehavevenlige kondisko med blink og hele molevitten er vi sådan set fint nok kørende på skotøjsfronten, men alligevel køber vi nogle støvletter til at have til pænere brug. Pigerne får lov at bruge kondiskoene helt uden hensyntagen til al mulig andet og især til børnehavebrug giver det super god mening, at deres tøj og sko ikke har stor affektionsværdi. Jeg er personligt ikke vild med blinkeskoene og jeg måtte da også dy mig forleden, da vi på naturlegepladsen var blevet lidt beskidte og Anna pivende konstaterede at hendes sko slet ikke var fine mere. Det gik op for mig, at hun virkelig går og passer på de fine sølv sneakers. Arhmen altså, mit hjerte går helt i stykker af fryd 🙂

Kigger på de her skønheder i pony (fundet her), men tror nu jeg ender ud med nogle klassiske brune læderstøvler.

angulus_pony støvlette

Nå, men det blev en masse snak om fodtøj, hvor mange par er der i garderoben hos dine børn mon?

English recap: A lot of talking about footwear for kids. How many pairs does your child have I wonder?

madplan
Follow:
Share:

2 Comments

  1. 26. april 2014 / 9:15

    Børnehave barnet Villum har et par new balance sneakers, Småfolk og CelaVi gummistøvler og så bliver sandalerne fra ByKier. Så vi er dækket ind 🙂 Lurer på et par sejlersko fra Zara til pænt brug!
    http://www.blondinemor.dk

  2. 26. april 2014 / 18:15

    Åh ja sko! Det er (ligesom børnetøj) noget der fylder rigtig meget på både godt og ondt. Har netop i går investeret i et par lyserøde glimmer basketstøvler fra Hummel. Da vi fik dem i butikken svor jeg ellers, at de skulle ikke hjem i mine børns garderobe. Men ak. Nød lærer nøgen kvinde osv. Og Ida æææælsker dem og nu kan jeg da i det mindste få hende til at gå i andet end de lak Angulus hun har i koral ligesom jeres. Selvom vejret er ved at blive varmere er det jo ikke alle dage det dur med sandaler trods alt. 🙂 ak ak. Måske jeg også kommer med et børneskos indlæg, for det er faktisk noget der fylder uforholdsmæssigt meget i mine tanker, ha ha.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.