No. 0920 – Fin forårsjakke // Fin model

Endelig Sommer og tid til sommerjakker. Freja har indviet sine nye forårsjakke og hun er yndig og fin, når hun spankulerer afsted med den.

Freja og jeg skulle på tur sammen alene sidste weekend og da det ikke var hverken koldt eller varmt, ja så kunne hun jo lige indvie den fine forårsjakke fra Pomp de Lux.

Pomp jakke 3

Det var kærlighed ved første blik, da jeg så den søde jakke, så det tog ikke mange sekunder at beslutte, at pigerne skulle have en hver. Til gengæld var jeg meget i tvivl om farvevalget – Freja skulle have den rosafarvede her, men Anna skulle så have enten en mørkeblå eller sort… det endte med en sort, og den er meget meget fin. Dog kunne jeg godt bruge den i mørkeblå også.

Jeg synes, jakken har så fine detaljer med buede kanter, de fine læg, der gør den helt strutkjoleagtig og

Pomp jakke 2

Pomp jakke 4

Pomp jakke 1

Kjolen hun har på er denne her og gummistøvlerne er fra Bilka. Vi er ikke rigtig hoppet på de dyre mærkevare-røjsere – kan ikke rigtig se fidusen, eller måske kan jeg godt nu, hvor de er i børnehave og rent faktisk bruger gummistøvlerne. Hvordan gør I andre mon på den front? Gad da godt høre fra jer, der køber de dyre gummistøvler, hvad I vælger ud fra?

English recap: My little sweetheart, Freja, in her dress and new jacket from Pomp de Lux. The dress is this one.

madplan
Follow:
Share:

6 Comments

 1. Karen Elisabeth
  19. maj 2014 / 11:01

  -jeg ved ikke om de er dyre – Men jeg bruger gummistøvlerne fra Crocs til mine unger…. De er så rare at gå i, og Alba kan selv få dem af og på selv om hun ikke er så gammel endnu

  • 19. maj 2014 / 18:30

   Dem kender jeg slet ikke, men vil da lige google dem – er de mon lige så grimme som skoene? Beklager, hvis jeg så rammer en nerve med mit spørgsmål, men kønne har de sko altså aldrig været 🙂

 2. Lea
  19. maj 2014 / 20:31

  Fin jakke!

 3. Katrine
  19. maj 2014 / 21:12

  jeg har sværget til tretorn pga den tykke sål. Min pige slider sålerne af de der bilka-røjsere. hun går i skovbørnehave og tænker at det især om efteråret er godt med nogle hvor de ikke går “direkte” på jorden. Denne gang har hun dog Stadiums eget mærke, og de virker ok, har tykke såler 🙂

  • 19. maj 2014 / 22:10

   God pointe med de tykke såler – i forhold til efterårsbehovet, så tror jeg at vi skal have fat i dem med foer i, men her til sommeren er disse fine. Mine piger er heller ikke så vilde og de bryder sig ikke synderligt om skoven hellere 🙂 Sådan et par by-trunter, he he

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.