Udgivet i 15 kommentarer

No. 0921 – Vores køkkens fine indretningsdetaljer

Indretning af et køkken er måske nemt for nogle, men jeg som er en dimse-pige, synes det er ret svært. Det er noget med at have nogle ting fremme og lade andre være i skabe og i dag viser jeg, hvad jeg har stående fremme. 

Altså, når man blogger, kan man nogle gange få sat unødig kriller i sit eget hoved. Jeg delte  for et par uger siden mine tanker om et eventuelt nyt køkken (her) og siden har hovedet selvfølgelig gået i tomgang – det eneste, der kan gøres mod det, er vel at fremhæve de ting, som man er glad for i det eksisterende, right?

Jeg mestrer på ingen måde disciplinen – altså den der clean-desk-policy i køkkenet – er du vimmer, jeg har ting stående overalt og mangler decideret skabsplads. Men det er da lykkes mig at skabet et par gode hjørner, som jeg gerne vil viser jer i dag.

Køkken indretning_tips til detaljer Køkken indretning_tips til detaljer

Køkken indretning_tips til detaljer

Køkken indretning_tips til detaljer

Køkken indretning_tips til detaljer

Der er heldigvis dejligt og lyst i vores køkken – mine tanker går på at male de sorte mosaikker hvide. På den måde kan jeg måske bedre acceptere f.eks. laminat-bordpladen, som jeg aldrig selv ville have valgt. Desuden tænker jeg på udskiftning af håndtagene, så skabene lige ser lidt mere tjekkede ud.

Jeg kan lige så henvise jer til mere info om mad-planlæggeren, for hver eneste gang, jeg har vist den frem, bliver jeg spurgt. Det kan du se her og ja, det er en SUPER investering. Vi elsker den herhjemme.

Skærebrætterne med grafitti på lander meget snart på matriklen, og jeg er super spændt på at få dem sat til salg. Jeg er så glad for al den positive interesse, der har været på dem, så mon ikke jeg får dem solgt?! I øvrigt må jeg fremæve en super fantastisk overraskelse, jeg fik, da jeg for nylig havde solgt vores wheely bug og udover den aftalte pris, så fik jeg altså en hel flaske med koldspresset rapsolie fra Ærø. Mmmm altså – hvor heldig er man lige.

English recap: Today I wanted to share some of the kitchen details that are actually nice to look at. I don´t really hate our kitchen, but neither do I fancy it. 

15 tanker om “No. 0921 – Vores køkkens fine indretningsdetaljer

 1. Fine fine detaljer i dit køkken! Ja nogen gange er den bedste kur at fokusere på det man faktisk er glad for ved det man har – det trick må jeg også ty til jævnligt – men mon ikke også det er en god øvelse 🙂 Og ellers kan små ændringer nogen gange hjælpe gevaldigt. Jeg kan nu rigtig godt lide de sorte mosaikker i dit køkken selvom jeg også mest er til lyse omgivelser – men med din styling synes jeg de giver en fin kant! – Kristina (en glad følger af din fine blog!)

  1. Hej Kristina.
   Dejligt at høre fra dig (det er vist første gang, du kommenterer her?) og skønt at høre, jeg har glade følgere. Tricket virker i hvert fald og i øvrigt, til din kommentar med sorte mosaikker. Jeg har det faktisk som du skriver det, at det fungerer godt, især på billeder, men at jeg i det daglige bare irriteres over dem. De bliver hvide, en eller anden dag 🙂 Tak for kommentaren og rigtig god dag, kh Dorte

 2. Der ser dejligt ud i dit køkken!

  1. Hej Line. Ja jeg kan da godt fange et par gode vinkler, tak for din kommentar 🙂

 3. Skønne detaljer – vi har netop lavet nyt køkken, og nu skal jeg til at indrette, så der kommer alle de skønne kroge, som øjet kan søge mod. Mht. at male mosaikkerne, så ville jeg lige overveje det en ekstra gang, da det på et eller andet tidspunkt vil begynde at skalle af. Jeg malede fliserne på mit badeværelse, og det holdt 1-2 år. Det kan jo være, at I alligevel vil gøre noget større til den tid – og så er det jo en super plan for tiden indtil 🙂

  1. Ja det er jeg opmærksom på. Vi har også malet vores badeværelse og det holder stadig pænt på malingen her tre år efter, så jeg har sådan set gode erfaringer med det. Det var dog nogle mere matte fliser, så det kan jo blive en udfordring. Hvor er det skønt at du nu kan gå og hygge med indretningen, det er jo det bedste ved at få nyt ikke?! 🙂

 4. Hej Dorte,
  Hvor er den fine træbakke fra? 🙂
  Bedste hilsner
  Anja

  1. Træbakken er fra Søstrene grene, den er ret fin til skærebrætter, fordi den ligesom holder dem på plads 🙂

 5. Fine glimt fra jeres køkken! Jeg synes de sorte mosaikker klæder bordpladen (havde ikke lige gættet den til laminat, faktisk tænkte jeg lige wauw, da jeg så det første billede med combien mosaik/bordplade. Vi har også med gode resultater malet fliser, men de var kæmpestore og jeg tænker det kunne komme til at se en smule “hjemmelavet” på den ikke så gode måde at male mosaik. Under alle omstændigheder synes jeg de sorte mosaikker giver en fin kontrast.’
  Kh. Mette

  1. Kære Mette, tak for kommentaren, rosen og inputtet og ved du hvad, jeg frygter faktisk, at du har ret med hensyn til det hjemmelavede look – det er nok også lidt det, der indtil videre afholder mig fra at prøve – kombineret med tid og generel prioritering, men hvem tænker da på det? he he – rigtig god aften, kh. Dorte

 6. […] Se alle mine opskrifter her Se mere fra vores køkkens indretning her […]

 7. Virkelig flot mosaik!
  Har du noget nærmere info om den?
  Vi er nemlig på udkig efter noget i den stil! 🙂

  1. Hejsa. Jeg formoder, du mener de sorte mosaiker i køkkenet? Dem ved jeg desværre ikke så meget om, da de var her, da vi købte huset. Forestiller mig dog, at de er fra Silvan/Bauhaus eller lignende. Kh dorte

 8. Hejsa, hvor har du købt mosaikkerne henne?:)

  1. Det har jeg ikke, de var her sammen med køkkenet, da vi købte huset 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.