0
Haveliv

No. 0922 – Skab en hyggekrog i din have

Det er tid til hygge i haven eller byens parker. Indretning skal også ske i din have og ved at give den opmærksom til udendøresrummet, kan du skabe hygge og afslapning. 

For mit romatiske hoved skal havehygge etableres med lyse tekstiler, gerne hør og kanvas, grønne skygge-oaser, quiltetæpper og mulighed for fælles familiehygge såvel som ren afslapning.  Elementer er vel nærmest givet allerede, men se med her…

Indretning have ideer

// Den skønne lyseblå liggestol er fra Rice // Blomstret quilt fundet på etsy (her)// Myggenet fra Ikea // Lavendelfarvet quilt fra Chic Antique // Bålfad fra Lundhede (her) // Hængekøje ukendt, men lignende fås her //

I vores have, som ikke er særlig stor, har jeg en drøm om dels at lave bålsted og dels at få en hængekøje. Fordi haven er lille, må jeg tænke lidt kreativt for at få det til at gå op, så jeg tror et bålfad vil være en god ide – det kan vi flytte på og nøjes med at have stående, når det skal bruges. Jeg har udset mig pladsen mellem det ene hegn og garagen til en hængekøje. Der skal jo bare lige sættes et par ordenlige kroge, så er den hjemme.

Indretning have

Kan du lige se det for dig? Total hængekøjehygge med tæpper og puder, eller bålfad og ristede skumfiduser til hele familien?

Vil du have mere inspiration til havens indretning eller bare læse om min største frygt ved at gå ud i haven? Så følg linket her og her til mere om det skønne udeliv. Og hvis du vil se lækre ting, som kan forskønne din have og gøre den ekstra hyggelig, kan jeg anbefale dig et klik forbi Cahetu webshoppen, som bl.a. har fancy haveslanger, et fint bålfad og mange andre hyggesager.

English recap: I would love to establish a private and cosy corner in our garden. I love cotton and canvas for garden use, and then some quiltet blankets and a fireplace to roast some marshmallows. Can´t you just feel it already?

Indlægget indeholder affiliate links, det kan du læse mere om her

Du kunne også være interesseret i

4 Kommentarer

 • Reply
  Charlotte
  20. maj 2014 kl 22:29

  Kære Dorte, har lige brugt hurtige 20 min på din side – igen igen. Blev inspireret af dit nye haveindlæg. Har selv et liv, hvor jeg ikke har meget tid til at tænke på indretning, vedligehold osv. – vil gerne, men har meget svært ved at nå det. Så vil bare fortælle dig, hvor meget LYST jeg får til det, når jeg ser dine flotte billeder, og bare dine opsætninger, billeder m.m., gør mig glad i låget. Nogle af dine opskrifter har jeg printet (vandbakkelserne f.eks.) og haft hængende til pynt i køkkenet. Synes lige du skulle vide det 😉
  Kh Charlotte

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   20. maj 2014 kl 22:45

   Kære Charlotte.
   WAU! Det er måske årets mest fantastiske kommentar – du aner ikke, hvor det giver ekstra blod på tanden, så TUSIND TAK for at du ikke bare brugte 20 minutter her, men for at lægge kommentaren også. Kærligst Dorte

   • Reply
    Charlotte
    20. maj 2014 kl 22:52

    Kære Dorte, det var sørme så lidt – jeg er faktisk tit “på” hos dig, nogle gange bare lige på en hurtig kigger. Har selv børn, der er 19 og 23, men selv billederne og beskrivelserne af dine piger og f.eks. da du syede gamascher til dem osv. , gør mig bare glad. Synes du har en helt vildt god stil og er virkelig GOD til at gøre det meget præsentabelt 😉 tænker det tit, men her til aften, kom det over mig, at du lige måtte vide det også.
    Hilsen Charlotte

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.