0
Bolig inspiration

No. 0931 – Billig, men smuk skrivebordslampe

2014-05-26 21.25.26 kopi

En ny skrivebordslampe er flyttet ind og udover at være super billig, så er den også super flot. Den passer perfekt til stilen, jeg går efter til vores nye hjemmekontor, så det tog ikke mange sekunders overvejelse at beslutte købet.

Jeg har købt en ny skrivebordslampe fra Ikea. Den er minimalistisk, simpel og smuk – og så er den billig. Jeg arbejder (langsomt) i retning af et reelt arbejdsbord herhjemme i stuen, så til det ville jeg gerne have en lampe, der ikke fylder en masse, som giver godt arbejdslys og som trods alt er pæn.  Jeg viste jer i øvrigt lidt inspiration til hjemmekontoret for nylig – se indlægget her.

Det bedste er, at den ikke engang kræve en stikkontakt, fordi den har en usb-stik, som sluttes til computeren. Måske lidt nørdet, at det er en feature, jeg fremhæver, men jeg synes altid det er en æstetisk udfordring at føre ledninger hen til de stikdåser, som nu engang ikke altid er lige hvor man skal bruge dem.

I får lige nogle forskellige vinkler.

Skrivebordslampe_billig_ikea 2014-05-26 21.25.26 kopi 2014-05-26 21.26.29 kopi

Nu har I set den, hvad siger I? Jeg er begejstret og til den nette sum er 119 kr, så kan I da kun være enige.

English recap: I bought this desk lamp at Ikea and I love the simplicity of the design. The head is bendable and you simply hook the lamp up to your computer.

Du kunne også være interesseret i

4 Kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.