Udgivet i 4 kommentarer

No. 0931 – Billig, men smuk skrivebordslampe

2014-05-26 21.25.26 kopi

En ny skrivebordslampe er flyttet ind og udover at være super billig, så er den også super flot. Den passer perfekt til stilen, jeg går efter til vores nye hjemmekontor, så det tog ikke mange sekunders overvejelse at beslutte købet.

Jeg har købt en ny skrivebordslampe fra Ikea. Den er minimalistisk, simpel og smuk – og så er den billig. Jeg arbejder (langsomt) i retning af et reelt arbejdsbord herhjemme i stuen, så til det ville jeg gerne have en lampe, der ikke fylder en masse, som giver godt arbejdslys og som trods alt er pæn.  Jeg viste jer i øvrigt lidt inspiration til hjemmekontoret for nylig – se indlægget her.

Det bedste er, at den ikke engang kræve en stikkontakt, fordi den har en usb-stik, som sluttes til computeren. Måske lidt nørdet, at det er en feature, jeg fremhæver, men jeg synes altid det er en æstetisk udfordring at føre ledninger hen til de stikdåser, som nu engang ikke altid er lige hvor man skal bruge dem.

I får lige nogle forskellige vinkler.

Skrivebordslampe_billig_ikea 2014-05-26 21.25.26 kopi 2014-05-26 21.26.29 kopi

Nu har I set den, hvad siger I? Jeg er begejstret og til den nette sum er 119 kr, så kan I da kun være enige.

English recap: I bought this desk lamp at Ikea and I love the simplicity of the design. The head is bendable and you simply hook the lamp up to your computer.

4 tanker om “No. 0931 – Billig, men smuk skrivebordslampe

  1. Den er da så fin den lampe 🙂

    1. Ja ikke?! Jeg er fan i hvert fald 🙂

  2. Sikke en skøn og til den pris bliver den jo kun pænere 😉
    Jeg må hvis snart forbi Ikea. Vi har faktisk lige købt lejlighed, så der er en god og meget holdbar undskyldning 😉
    Hav en skøn weekend!

  3. […] husker I, at jeg viste jer min nye skrivebordslampe (her). Jeg er ved at etablere mig et nyt home office, og mit hovede kredser derfor omkring alt i […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.