Udgivet i Skriv en kommentar

No. 0933 – Børnetøj // striber og prikker

børnemode_striber_prikker_outfit 2Striber og prikker har vist altid været et hit, når det drejer sig om børnetøj. Herhjemme er det en sikker vinder, og i dag viser Anna sit putfit frem med både striber og prikker. Outfittet er i øvrigt i den billige ende af investeringsskalaen.

Børnetøj er bare så nemt og fedt at shoppe. Efter jeg er blevet mor, finder jeg det faktisk mere fristende, at shoppe til pigerne end til mig selv. Dels vokser de hele tiden, så det bliver lidt af en vane, men de er jo også pæne i alt – ikke ligesom mig, der tænker på maven, bagen, taljen osv.

Anna er hoppet i et fint lille outfit med ny cardigan, t-shirt, klip-klappere, alt sammen fra H&M, og så et par lækre stribede bukser fra Pomp de Lux.

børnemode_striber_prikker_outfit

børnemode_striber_prikker_outfit 4

børnemode_striber_prikker_outfit 2

børnemode_striber_prikker_outfit 6

børnemode_striber_prikker_outfit 3

børnemode_striber_prikker_outfit 5

Det afhænger lidt af dagsformen, hvor vidt Anna stiller op for kameraet, men i dag var hun frisk på det hele og gav endda et spontant hop – det er dejligt!

børnemode_striber_prikker_outfit 7

Det er i øvrigt sjovt at se, hvor meget Anna er vokset, siden hun sidst viste de samme bukser frem (her). Der er da sket noget, hva?!

English recap: Anna is showing us how to work some stripes and dots. Isn´t she adorable? 🙂 The pants are from Pomp de Lux, everything else is from H&M

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.