0
Bolig inspiration

No. 0934 – Dansk design i webshoppen

Dansk design, håndlavede skærebrætter med grafisk motiv i skønne “by.bak-farver”. Det er endelig lykkes mig at få mine første skærebrætter hjem og på webshoppen.

I går fik jeg hentet de to tunge leverancer på posthuset og jeg havde sommerfugle i maven, da jeg klippede dem op. Jeg blev ikke skuffet – derimod blev alle mine forventninger indfriet og jeg er så stolt og glad over resultatet. Nu krydser jeg så bare fingre for, at I vil tage godt imod dem, fortælle alle I kender om min lille shop og bestille grafitti-skærebrætter til den store guldmedalje 🙂

Cuttingboard “Blue Graffiti”

Cuttingboard_blue grafitti_miljø

Cuttingboard_blue grafitti_front

Cuttingboard “Rose Grafitti”

Cuttingboard_rose grafitti_miljø

Cuttingboard_rose grafitti_front

Gå direkte til shoppen her for at se mere eller bestille. Hvilken farve er mon din favorit?

English recap: I designed these cutting boards and had them produced in Sweden. I am so proud of the result and hope you will help me spread the word. Which color might be your favorite?

Du kunne også være interesseret i

7 Kommentarer

 • Reply
  Camilla
  29. maj 2014 kl 15:35

  De er så flotte!

 • Reply
  Simone
  29. maj 2014 kl 16:37

  De er begge to utroligt smukke, men jeg er helt vild med den blå <3

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   4. juni 2014 kl 22:31

   Jeg tror de fleste er til det blå bræt, når alt kommer til alt. Det rammer trods alt mere “klassisk” hvor det rosa taler til bestemte typer. Jeg er vild med dem begge, men jeg er jo også både den der “type” og så samtidig meget klassisk 🙂

 • Reply
  Mette
  29. maj 2014 kl 21:51

  Hvor er de bare flotte Dorte!! Hvor store er de?

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   4. juni 2014 kl 22:30

   Hej Mette. Beklager det sene svar – Island, job og vasketøj har distraheret mig, så jeg først nu får kigget ordentligt på kommentarer og hilsner. Dejligt, du kan lide dem – de måler 20×30 cm og er en halv cm tykke. 🙂

 • Reply
  Lone
  29. maj 2014 kl 22:14

  Hvor er de fine – jeg er vild med den rosa:-) Du er sgu sej Dorte!

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.