No. 0927 – Mine piger holder børnefødselsdag // 4 år

Mine piger skal holde børnefødselsdag. De er klar til festen og den bliver tøset (but of course). Anna og Freja fylder 4 år og vi er gået all in på gadgets og tema.

I da er dagen, hvor mine piger fylder 4 år og derfor skal vi selvfølgelig holde en ordentlig børnefødselsdag. Jeg behøver vel ikke fortælle jer, at det bliver tøset? Jeg afslører ikke en masse lige i dag, men jeg kan da løfte sløret en smule med disse billeder.

børnefødselsdagsfest_lyserød_pigefest_helium

børnefødselsdag_lyserød_pigefest_helium 2

I skal nok få lidt flere fødselsdagsbilleder senere på ugen, og så vil jeg gerne lave et indlæg til jer med links og opskrifter på lidt af det, som jeg synes gør planlægningen lidt sjovere, inkl. tingene du ser ovenfor. Måske husker I også invitationerne, som jeg viste jer tidligere, ellers kan de i hvert fald ses her.

Jeg håber stadig, I har gode råd i relation til gårsdagens indlæg (her) – både råd i forhold til brillemærker o.l. og så til høfeber-udfordringen. Må også I få en fantastisk dag ude i solen – husk solcremen.

English recap: Today my two girls turn 4 years old and we´re having a picnic party in the garden. We went all in in regards to merchandise and girly stuff and I look forward to share a bit more with you than these tease-pics 

 

 

Follow:
Share:

6 Comments

 1. Dorte
  25. maj 2014 / 9:53

  Tillykke med dine piger, håber i får en skøn fest 🙂

 2. 25. maj 2014 / 16:03

  Stort tillykke med de

 3. 25. maj 2014 / 17:31

  Stort tillykke med dine piger, håber I får en dejlig dag.

  • 28. maj 2014 / 21:23

   Tak for det, pigerne havde en fantastisk dag og igen i dag med børnehaven. Nu er det overstået for denne gang og det skal lige synke ind. At der er et helt år til de igen har fødselsdag 🙂

 4. 26. maj 2014 / 11:53

  Ej, jeg vil med! Ser skøøønt ud 😀 God fest og tillykke.

  – Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.