0
Uncategorized

No. 0900 – Nye designs og designermarked den kommende weekend

Det er altid lidt nervepirrende at sætte noget nyt i produktion, dels investerer jeg jo i produktionen, men transitionen fra tanke til virkeligt produkt kan også være lidt uforudsigelig, især for en autodidakt som mig. Se mine nyeste tiltag i indlægget her.

Den kommende weekend står jeg på Det Nye Designermarked i København og jeg bringer lidt nyt med mig, som jeg håber, bliver taget godt imod. Skærrebrætterne er i produktionen lige nu, og de når desværre ikke at komme hjem til weekenden, men jeg medbringer en prototype og de vil kunne bestilles til en intropris, ligesom de i en kort periode vil forhandles til intropris i webshoppen. Jeg regner med at have dem hjemme inden for 2 uger.

Markeds collage

I dag har jeg været forbi trykkeren og tjekke kvaliteten efter og jeg har tillid til, at jeg til weekenden har to nye plakater i A3. I er rigtig mange, der løbende har kommenteret og været interesseret i mine originalprint, som naturligvis er noget dyrere, så jeg er glad for endelig at kunne introducere en plakat i udtrykket og med spændende gradueringseffekter, men til en meget mere “spiselig” pris.

glimt

Fakta om Det Nye Designermarked:

3. – 4. maj i tidsrummet 10-17. Adressen er H.C. Ørstedsvej 18 og det foregår i baghuset i gården.

Jeg håber at se mange af jer – skulle I have lyst til at hilse sådan formelt set, så giv jer gerne til kende. Jeg har ikke en chance for at “genkende” mine læsere og kan samtidig godt være (meget) genert, når jeg er ude blandt fremmede, men jeg vil meget gerne hilse på dig.

English recap: Some new designs are about to appear in the webshop. The following weeks it will be updated with two new posters and some graffiti cutting boards. I will of course update with a post, when the shop is updated.

Du kunne også være interesseret i

2 Kommentarer

  • Reply
    Anne
    1. maj 2014 kl 21:41

    Det ser godt ud D!! Jeg regner med at kigge forbi lørdag selvom jeg da satser på at du kan genkende mig 😉

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.