Udgivet i Skriv en kommentar

No. 0903 – Så er det i dag og i morgen // Designermarked

Så er det altså i dag og i morgen i tidsrummet 10-17, at jeg er at finde på Det Nye Forårs Designermarked sammen med 20 andre dygtige designere. Jeg var forbi i går aftes og stille op, og synes jeg skal hamle op med ret skarp konkurrence… så please, kom lige forbi og kig (OG KØB!) mine ting, ikk?! 🙂

Her er mine sprit nye posters i A3. Jeg hentede dem fra trykkeriet i går og heldigvis er de lige i skabet. Jeg fik lavede en produktion et andet sted, som slet ikke gik godt, så lige nu brænder jeg inde med en masse ikke salgbare prints, hvilket er rimelig surt, for at sige det, som det er.

Posters

 

 

Markeds collage

Fakta om Det Nye Designermarked:

3. – 4. maj i tidsrummet 10-17. Adressen er H.C. Ørstedsvej 18 og det foregår i baghuset i gården.

Vi ses måske og det håber jeg minsandten – også at I tør sige hej 🙂

Husk også at klik forbi det fristende indlæg fra i går aftes – don´t wanna miss it og du kan se det lige her.

God lørdag.

English recap: Today I am at the designers market and tomorrow too.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.