Udgivet i 2 kommentarer

No. 0904 – Outfit med HM´s Conscious Exclusive

Jeg har lovet jer lidt flere outfit billeder af de to bluser fra H&M´s Conscious Exclusive collection, så det skal I få.

Jeg har kun IPhone-billeder, men det går da også fint an, når det blot er for at give et par outfit billeder af de to bluser, som jeg købte fra H&M´s´Conscious Exclusive Collectio. Jeg er super glad for dem begge – de er relativt klassiske og enkle, men dog med detaljer, der gør dem gode til at opdatere et ellers almindeligt outfit.

Outfit of the day_fashion_hm conscious exclusive

Bukserne er fra Zara og jeg er fjollet med dem – når det bliver varmt nok skal de vises frem sammen med mine kærnelæderheels (dem her) og jeg kan bare mærke, at det bliver et hit. Har du lagt mærke til mit nye pandehår? Havde en god grund til at klippe det, foruden lyst – jeg tabte en masse hår for et års tid siden, og nu hvor det er vokset ud igen, har jeg 12 cm strittotter überalles… det så herrens ud, så pandehåret har gjort underværker.

Jeg fik ikke fingrene i den mørkeblå brokadekjole, men det vil jeg gerne, så hvis du tilfældigvis har den liggende i en str. 38, kunne jeg godt være interesseret.

Husk at jeg også i dag står på Det Nye Designermarked med min grafittikollektion og de nye plakater “Floating Night” og “Floating Day”. Det er fra 10-17 på HC. Ørstedsvej 18 i baghuset.

English recap: I love my two new pieces from H&M Conscious Exclusive collection. 

2 tanker om “No. 0904 – Outfit med HM´s Conscious Exclusive

  1. Fine, fine sager! Kan godt forstå, at du er glad for de toppe. Tænker stadig lidt på den der brudekjole. Omvendt ville det også være sjovest at overraske manden med en kjole, han ikke har set før 🙂

    Har for øvrigt set den blå på trendsales i str. 38.

    Kh. og god søndag,
    Marina

    1. Arhmen den kjole var magisk og jeg ville opdrive den på Trendsales, hvis jeg skulle giftes… tak for tippet, jeg tjekkede den lige, men synes det er mange penge, når jeg ikke rigtig skal til noget der kræver galla… men holder lige øje med annoncen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.