0
Bolig inspiration Gør det selv & krea

No. 0907 – En snak om lyserød, hvad synes du?

Er du til lyserøde detaljer? For noget til siden spurgte jeg på Instagram og under #rosahjem kan du alle se sjove, fine, kreative og flotte bud på rosa indretningsdetaljer. 

Lyserød er vel nærmest en basisfarve i mit hoved og selvfølgelig skal sommerens komme fejres med lidt lyserøde tilføjelser i vores hjem. Inden længe ankommer et lyserødt vidunder i mit køkken som jeg er spændt på at vise jer, kan du mon gætte, hvad det er?

Lyserød makeover

Som det ses, er skamlen allerede taget i brug og har små havefusser på sig. Overvejer at give den en gang lak, så den er nemmere at holde pæn, og samtidig tænker jeg, at det vil give lidt ekstra til farven med den blanke overflade. Hvad tror du?

Jeg har forelsket mig i mange lyserøde ideer og overvejer at male min cykel (kan man det??) og så skal endnu en skammel have en omgang også – det bliver dog en mere hidsig lyserød. Mere om det, når jeg får det gjort, men hvordan har du det med farven? Er der  nogle toner du ikke kan lide mens andre får plads og hvad siger manden i huset til farvens plads i hjemmet?

Jeg har fået rosa grafittipuder i shoppen igen – dem kan du se her

English recap: So I did a pink makeover and now I am wondering wether I could paint my bike in this color?

Du kunne også være interesseret i

10 Kommentarer

 • Reply
  Anne schelde
  7. maj 2014 kl 11:46

  Jeg elsker lyserød i alle nuancer og ville så gerne have en masse rosa ting i mit hjem. Lysestager, puder mm. Men min kæreste vil ikke have en eneste lyserød ting i hjemmet. Han synes at hjemmet afspejler lidt for meget mig og ikke så meget ham. Så han forsørger at holde det nogenlunde kønsneutralt, men det er også så kedeligt og jeg elsker bare lyserød!!

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   9. maj 2014 kl 23:32

   Åh gud, jeg får helt ondt af dig – jeg håber, at du føler hjemmet også er dig til trods for manglen på lyserød og kan I ikke blive enige om farven, så må jo have lyserød på andre måder… tasker, accessories, notesbøger osv. ?

 • Reply
  Lena
  7. maj 2014 kl 12:08

  Synes den er så fin, og vil klart anbefale den at give den lak, det har jeg også gjort ved min 🙂

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   9. maj 2014 kl 23:30

   Jeg må have lakken frem – tror du har ret og desuden er den allerede beskidt at se på, så lak skal der til. Rigtig god weekend .-)

 • Reply
  Ida
  7. maj 2014 kl 14:17

  Hvor er det fine, prikkede net fra?

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   9. maj 2014 kl 23:29

   Aj undskyld, jeg ser først nu at jeg ikke har fået svaret. Har altså lidt udfordringer med at lægge beskeder ind fra mobilen, så nogle gange tror jeg, jeg allerede har svaret. Nettet er fra Søstrene Grene 🙂

 • Reply
  MissMuffin
  7. maj 2014 kl 14:20

  Jeg elsker lyserød i hjemmet og min kæreste acceptere lyserød, rosa og lilla i moderate mængder, da vi ellers har mange naturlige, rå og industrille møbler og lamper som modvægt. Her er dog stadig ret tøset 🙂 Seneste lyserøde indkøb er Kortkartellets “Aalborg” plakat i lyserød og jeg havde fået lov inden jeg valgte at købe den farve 🙂

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   9. maj 2014 kl 23:28

   h ah a, ved din kæreste, at du tilstår at I bor lidt tøset? Det lyder som om, vi er på samme pastel niveau vi to… altså grå og neutrale baser og SÅ de små farveklatter 🙂

 • Reply
  Marina / cand.mor
  7. maj 2014 kl 20:44

  Troede indtil for et par måneder siden, at jeg ikke var til lyserød. Nu knuselsker jeg farven og får den lige så stille sneget ind i hjemmet. Senest i form af et par lyserøde Bellino’er.

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   9. maj 2014 kl 23:26

   Bellino´er, som i legetøj? Den slags kan man vist ikke undgå, men det er nok heller ikke den slags, der bliver værdsat ud fra et æstetisk sysnspunkt eller?! 🙂 Vi har en hel del lyserødt hello Kitty, Barbie og My Little Pony… er ikke begejstret, hi hi

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.