Udgivet i 5 kommentarer

No. 0909 – Invitation til pigernes fødselsdagsfest

Gæt, hvad der gemmer sig i kuverten? Pigerne har snart fødselsdag, den 25. maj helt eksakt, og de fylder 4 år. Vi har denne uge sendt invitationerne afsted og festens planlægning er i fuld gang. Vi håber på godt vejr til en have-fødselsdags-picnic.

Jeg skal starte med at kreditere min inspirationskilde, for invitationerne blev til efter at have set ideen på bloggen Det bedste jeg ved. Jeg kunne slet ikke stå for ideen og med pigernes alder og svaghed for finhed, så måtte jeg bare igang med vores egen version.

Nå, men altså mine piger fylder 4… 4!! Tænk engang en milepæl. Jeg som troede, jeg aldrig ville overleve efter at have fået de to på en gang. Bloggens fødsel er jo en direkte flugt fra den virkelighed, jeg befandt mig i, men nu på grænsen til de fire år, er det jo ren magi. Jeg føler mig hver dag ufatteligt heldig – okay indrømmer, at årsagen til den følelse nogle dage er rodfæstet i andre elementer end de 4-årige, men generelt, så er det sgu et hit.

Invitationer børnefødselsdag

Invitationer børnefødselsdag

Da jeg arbejdede på forprøven til DMJX, havde jeg brug for at komme lidt hyggeligt fra start, så invitationerne var det perfekte projekt at gå igang med.

Invitationer børnefødselsdag

Jeg har tegnet dem op i illustrator og fået dem + kuverten trykt hos den trykker, som lavede mine posters. De store pink stickers er fra Søstrene Grene til blot 4 kr og et eller andet for 10 ark. Man tror jo, det er løgn!

Kig forbi den fine blog Det bedste jeg ved – i sandhed en fin og yndig glansbilledesamling og et univers, som jeg kan relatere til.

English recap: The girls´ birthday is coming up – 4 years(!) Yup, big girls ready to party, so I made these invites to send out. The girls are so happy with them, that they even brought them to kindergarten. 

5 tanker om “No. 0909 – Invitation til pigernes fødselsdagsfest

 1. Åhh, hvor er du bare sød, Dorte! Det var virkelig fine ord – tusind tak! Du kan tro det varmer.

  Dine invitationer er super fine, og kuverterne giver altså lige det sidste. Det var fedt at sende ud, ikke? Jeg havde i hvert fald i minifest inde i mig selv, da jeg puttede de stribede kuverter i postkassen. 😉

  Klistermærkerne fra SG er helt geniale og særligt til prisen. Jeg er storforbruger af dem. 🙂

  Rigtig god søndag til dig.

 2. Hvor er de bare fine! Selve kuverten, er det blot et A4 papir du har brugt, eller er det skåret til? 🙂

  1. Hej Pernille. Kuverten har jeg også tegnet op i tegneprogrammet, så den passer i størrelsen til kortet. Det er printet ud på et A3 format… 🙂

 3. […] I skal nok få lidt flere fødselsdagsbilleder senere på ugen, og så vil jeg gerne lave et indlæg til jer med links og opskrifter på lidt af det, som jeg synes gør planlægningen lidt sjovere, inkl. tingene du ser ovenfor. Måske husker I også invitationerne, som jeg viste jer tidligere, ellers kan de i hvert fald ses her. […]

 4. Hejsa. Programmet du henviser til, er det et man kan hente på computeren? ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.