Udgivet i 3 kommentarer

No. 0912 – Min nye hverdag // En update

Jeg er ved at have fundet fodfæste i at gå på arbejde tre dage om ugen og være selvstændig de resterende af ugens dage. Nye vaner skal falde på plads – både som arbejdsmenneske og mor – men jeg er langsomt ved at finde en god dagsform igen.

Selvom det er en positiv ændring af vores hverdag, at jeg er stoppet med fuldtidsjobbet, har det ikke været uden udfordringer. Dels har jeg haft en mental opbremsning, ja vel i virkeligheden et antiklimaks, som jeg har måttet acceptere. Der har været en del sygdom som følge heraf og generelt et behov for blot at tage dagene oppefra og ned.

Det har været godt givet ud og for nylig er jeg startet på nyt job, som jeg er ved at falde godt til i. Det er super at være tilbage på min tidligere arbejdsplads og blandt rigtig søde og engagerede kollegaer og så passer rammen pt. rigtig godt. Jeg arbejder 20 timer om ugen og fordeler dem som regel over tre dage, således der er to “buffere” tilbage på ugen, som går med møder, administration, fotos og produktion. Stillingen er tidsbegrænset og derfor ved jeg heller ikke, hvordan fremtiden former sig og det betyder da også, at jeg fortsat er åben overfor jobmuligheder, som falder inden for eventplanlægning, pr, grafisk arbejde eller anden koordination. (Se min Linked In profil her)

 

Smuksakkerne stortrives, og jeg tror 100% på at de har haft godt af at få en mor, der ikke arbejder fuldtid og er glad. Jeg elsker, at jeg har dage i kalenderen hver uge, hvor jeg kan aflevere langsomt og hente tidligt. Det er jo nogle helt andre børn, man tilbringer tid med og med det sagt også ret uhyggeligt at tænke på, hvordan årene før denne livsstilsændring har været. Jeg er overbevist om at børnene ikke har lidt eller manglet, men til gengæld er det os voksne, der har ræset rundt i hamsterhjulet for at nå det hele.

FREJA1 ANNA1

Forleden morgen kunne jeg slet ikke vække Anna og jeg kunne ikke holde fingrene fra kameraet, selvom det er ret tarveligt at fotografere andre, når de sover. (ikke et ord om at jeg så oven i købet lægger det på bloggen, vel?!) Gælder babyreglen stadigvæk, selvom de nærmer sig fire??

ANNA 3

Vi prøver i øjeblikket at lave en dårlig rutine med aftentv om til at være godnatlæsning med Peter Kanins eventyr, men det kræver nok lidt tid, fordi de føler sig snydt, hvis de ikke har nået et par netflix-godbidder inden puttetid. Et af de frø, som blev sået i mangel på overskud… det skal nok lykkes og de synes da også fint om historierne.

English recap: My new life a 20 hours a week employee is starting to work really well for me. It´s´been somewhat hard to get used to the new settings and even though its a positive change, it has taken me some months to find the energy again. Now I feel like I´m there and the whole family is functioning so much better already.

3 tanker om “No. 0912 – Min nye hverdag // En update

  1. Hvor er det skønt at høre at det kan lade sig gøre at finde en balance, hvor der er tid til børn og job. Har heller aldrig forstået hvad meningen med at få børn skulle være, hvis man efter et år skulle nøjes med at se dem 1-3 timer om dagen… så TILLYKKE med at du er ved at finde en mellemvej… jeg glæder mig til at jeg (snart) finder min 🙂

    1. Hej Christina.
      Jeg er lidt splittet faktisk, fordi jeg har bestemt en drift i forhold til job og karriere, men jeg vil gerne have et liv, hvor jeg selv bestemmer (meget) – enten skal jeg have et fuldtidsjob, der taler til min passion og hvor jeg har en rimelig fleksibel ramme at arbejde i og ellers skal jeg være min egen, noget af tiden om ikke andet… som jeg er nu. Jeg nyder at hente pigerne kl. 15.00 og muligheden for at kunne gøre lidt sammen med dem før det er aftnesmadstid – men jeg nyder altså også at aflevere dem om morgenen for at fordybe mig i noget helt andet. 🙂

      Jeg ønsker dig rigtig held og lykke med at finde din – husk at være ærlig over for dig selv, så er beslutningen nemmere at tage og med sikkerhed en succes. Kh. Dorte

  2. […] jeg fortalte jer forleden (her), er vi ved at få vendt nogle halvdårlige vaner til noget bedre, og Peter Kanin er ved at blive […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.