Udgivet i 2 kommentarer

No. 0914 – God planlægning // overskud i hverdagen

Tænker du over, hvor meget du kan vinde, hvis du planlægger din uge rigtigt? Jeg er planlægger, og det er derfor jeg kan finde tid og overskud til f.eks. blog, syning m.v.

Hvad er der fokus på hos jer? Her er der noget med sund mad i en kombination af nem mad, som kan planlægges. Hverdagen er i gang igen og selvom jeg ikke arbejder fuldtid, så skal hverdagen helst planlægges, så der er tid og overskud til alt det, som er sjovt.

Som jeg fortalte jer forleden (her), er vi ved at få vendt nogle halvdårlige vaner til noget bedre, og Peter Kanin er ved at blive en god ven for pigerne.

VANER

Blomkålssalat2

Blomkålssalat1På væggen ved min lille bitte arbejdsplads hænger mine remindere, de ting, som er værdifulde at fokusere på, og det er en god måde for mig at nå mine mål og delmål på. Det er altså ikke kun måltiderne, der planlægges herhjemme – faktisk er jeg nok bare ret meget en planlægningspige – jeg ELSKER at lave lister, he he.

Jeg har hængt “Floating Night” posteren op sammen med min Københavnplakat fra Klam. Jeg tror, det bliver hængende sådan.

Hverdag

 

BLOG1

En af mine bedste investeringer er madplane – jeg linker til shoppen, hvor den kan købes i indlægget her.

IMG_7053

Desuden skal jeg have etableret en finere og større abrejdsplads – kommoden er simpelthen ikke god eller stor nok til mine behov. Håber på en snarlig løsning, både for min egen skyld og fordi jeg har det på plads i mit hoved og glæder mig til at kunne vise jer en fin løsning.

English recap: Glimps from my daily life with a lot of planning (which I love), healthy focusses and a new habbit; reading for the girls every night instead of just watching a netflix-movie.

2 tanker om “No. 0914 – God planlægning // overskud i hverdagen

  1. Jeg kan kun give dig ret i at det med planlægning giver overskud 🙂 Jeg har altid været et kaotisk type (og er det stadig), men det er blivet mere struktureret med groft-uge-planlægning.
    Skønt bog af Potter, den ønsker jeg også til min børn 🙂

    1. Bogen er hyggelig, mange fine små historier – lidt gamle i sproget, men det gør historierne hyggeligere at læse op og pigerne har spidse ører.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.