No. 0918 – Nyt betræk på spisestuens teaktræsstole

Langt om længe er der udsigt til ombetrukne spisestue stole og jeg giver den gas med storblomstret stof. 

I dag skal jeg sammen med mere end 100 andre bloggere fra hele Europa deltage på The Hive, som afvikles her i København. Jeg er super spændt og forventer at udvide mit netværk med adskillige tommer, men absolut også at få inspiration til hvordan jeg vil blogge fortsat.

I går kastede jeg mig ud i et ombetrækningsprojekt. Vores spisestuestole trængte virkelig (!) til nye klæder – faktisk er det meget lang tid siden, jeg første gang bragte emnet på banen, da jeg i dette indlæg viste farvemuligheder og spurgte om jeres bedste råd. Jeg kunne ikke beslutte mig og tiden er bare gået, så da jeg så det storblomstrede og meget flamboyante stof i Stof2000 for nylig, slog jeg til.

STOLE 1

Det er ikke et møbelstof og jeg aner ikke, hvor længe det holder, men sommeren over er da et minimumskrav, som kan opfyldes og jeg synes, det frisker helt godt op. Desuden føler jeg mig ret så modig, da jeg jo som regel vælger grå, sort, hvid eller sart pastel – kan de ikke godt bære det, synes I?

Jeg nåede kun de to første, så der er arbejde til et par dage mere. I aften skal jeg imidlertid til en konfirmationsfest, så det kommer nok til at vente.

Mine stole er et loppefund, så hvis du er vild med dem skal du på loppejagt. Har du ikke tålmodigheden til det, så kan du få nogle nye, som minder meget om og er ret fine. Dem finder du her*.

Må I alle have en skøn og inspirerende dag.

English recap: Yesterday I starter a refurnishing project. How do like the florals together with the teak? Today I am participating at The Hive, an international bloggers conference and I´m really excited to meet fellow passionate bloggers and at the same time get some educational insights to blogging.

………………………..

* Dette er et affiliate link, hvilket betyder, at jeg tjener en mindre kommision af salget, hvis du køber via linket. Det har ingen betydning for din pris, men giver mig en lille indtjening for mit arbejde med at blogge – læs mere her

madplan
Follow:
Share:

8 Comments

 1. Karen Elisabeth
  17. maj 2014 / 10:39

  Jeg synes de er skønne og sommerlige på den helt rigtige måde :0)

  • 18. maj 2014 / 21:05

   Tak og ja, det synes jeg altså også… de har noget seriøst over sig, fordi de ikke bare er blomster-pastel-farvede men er alligevel livlige – they are growing on me 🙂

 2. Birgit
  17. maj 2014 / 17:49

  Sindssygt flot!

  • 18. maj 2014 / 21:04

   Tusind tak Birgit, og tak for din kommentar (tror ikke jeg har hørt fra dig før, men det er altid hyggeligt med nye “ansigter” 🙂

 3. 18. maj 2014 / 20:22

  Jeg er helt vild med dem! jeg har selv to mangen til måske jeg også skulle ombetrække dem 😉 glæder mig til at høre om the hive, jeg kunne jo desværre ikke pga helbredet.

  • 18. maj 2014 / 21:03

   Jeg havde desværre ikke mulighed for at få det hele med og deltog kun lørdag, men den del, jeg fik med var virkelig godt – god inspiration, hands-on-læring og godt netværk. Kunne sagtens finde på at deltage igen. Håber det går fremad med dig og helbredet og hvis et par nybetukne stole kunne gøre et udsving, så siger jeg bare God for it! .-)

   Kh Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.