Udgivet i 6 kommentarer

No. 0932 – Skærebræt med grafisk motiv

Mine skærebrætter med grafisk motiv er på trapperne. De er netop ankommet til mig fra producenten og jeg er spændt på at se dem, ikke mindst til langt om længe at få dem lagt på webshoppen.

Jeg har ventet tålmodigt og nu er de endelig kommet. Mit livs første bestilling af skærebrætter, produceret i Sverige med mit grafiske motiv på. Jeg glæder mig til at se dem med egne øjne, hvilket ikke er sket endnu. De står nemlig på posthuset og skal hentes hjem – to kasser på 20 kilo hver!!

Skærebræt 1 Skærebræt 2

Så snart jeg har fået dem hjem, tager jeg billeder og lægger dem til salg på shoppen. Der vil være to varianter at vælge mellem – den ene i rosa og varme kobberbrune nuancer og en med blå-grønne nuancer. Jeg introducerer dem i en kort periode til 150,- kr. pr. stk + ekspeditionsomkostninger på 40 kr.

Nogle har været så utålmodige, at de har lagt forhåndsbestillinger pr. mail – du er velkommen til at gøre det sammen, men jeg sørger selvfølgelig for at opdatere her på bloggen, når de er på shoppen. Den “rigtige” pris er 220,- kr. + ekspedition.

English recap: I have been patient and finally my brand new production of graffiti cutting boards has arrived. I have not even seen them yet, since I have to get them from the post office. The weigh 20 kilo times two, so it´ll be some what of a challenge to actually get them home. I will give you a heads up as soon as they are for sale on the shop. 

6 tanker om “No. 0932 – Skærebræt med grafisk motiv

  1. Smukke skærebrætter

    1. Tak Maija, dejligt at høre 🙂

  2. Du er simpelthen sej og de er skønne 🙂

    1. Tak Kristina! Hvor er det sødt af dig – 🙂

  3. Gid jeg havde penge til sådan et smukt skærebræt 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.