Udgivet i 2 kommentarer

No. 0929 – Sommer outfit, loppefund og designsamarbejde

Sommer outfit, loppefund og designsamarbejde. Tre skønne ting, som jeg glæder mig over og gerne vil dele med jer. 

Det er bare sjovere at finde et outfit, når det er sommer. Jeg er total vild med douche boheme-agtige outfits og køber gerne ting og sager i genbrugsbutikker, for at supplere en klassisk og mere traditionel garderobe med er personligt touch.

I lørdags var der loppemarked i nærheden af os, så vi tilbragte en lille times tid på at kigge os omkring, lege på legepladsen i gården, spise kage og hygge. Pigerne fik lidt legetøj for en flad femmer, jeg selv hoppede i de grønne sko fra Shoebiz, som jeg fik for 50,- kr. Jeg er begejstret!

Sko 1

Igen i år gentager jeg en klassisker, når det kommer til mit sommer outfit. Den efterhånden gamle silkekjole fra Margit Brandt holder stadig, dog er den ikke længere præsentabel foroven, hvor smock´en er blevet tarvelig at se på, men jeg bruger en knappet cardigan udenpå, så den fungerer som en nederdel. Den er genial i farven, når man har sommerbrune ben og så føler jeg ikke, jeg behøver trække maven ind, når jeg har den på. (Mere af den slags tak).

Du kan se mere af kjolen i dette indlæg fra sidste sommer.

kjole 1 kjole2

I denne uge skal jeg mødes med Nanna igen. Hun er ved at gøre klar til en snarlig lancering af den første style, som jeg har designet til hende. Jeg er super spændt! Læs mere om samarbejdet og min inspiration her.

 

English recap: This old yellow dress is a summer favorites. I love the flowing and light feel and it´s at the same time classic as well as bomeme. The shoes were a vintage-found from a nearby vintage market. I got them for 50 kr. and I moved into them

 

sdf

2 tanker om “No. 0929 – Sommer outfit, loppefund og designsamarbejde

  1. Jeg elsker de sko men efter at have ejet to par har jeg måtte erkende at mine fødder går i stykker i dem. De skavede mig halvt ihjel. Men flotte det er de.

    1. Hej Malene.
      Det er der flere, der har ytret sig om, men heldigvis går jeg ret fint i dem indtil videre. Sidst på dagen kan jeg mærke, jeg ikke gider dem mere, men jeg får hverken vabler eller andre skavanker af dem. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.