fbpx

No. 0924 – Sy selv fint børnetøj

Sy børnetøj selv, så får du et unikt supplement til basisgarderoben og bliver kreativt tilfredsstillet samtidig. What’s not to like?

Jeg elsker at sy børnetøj. Det er super taknemmeligt – dels er der noget nemmere i forhold til pasform og børnekroppe, men jeg kan også gå i stoflageret og finde smukke rester, som nemt og billigt bliver transformeret til personlige fine klæder.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Stoffet til de fine bukser, som Anna viser frem her, er et par pludderbukser fra Vero Moda, jeg brugte, da jeg var gravid. Pasformen i dem har aldrig været god, og derfor brugte jeg dem heller ikke efter graviditeten. Der var lige præcis stof nok i bukserne til, at jeg kunne lægge mønsterdelene ud, og jeg må tilstå, at jeg er vild med dem. Prikken over i’et er den fine lommepose med flæsedetalje. Anna er sød i de blomstrede bukser, og hun har da også nærmest boet i dem siden.

Freja er ikke en buksepige, hun prøver dem gerne på, men af ryger de hurtigt igen, men hun konstaterer, at dem bliver Anna nok glad for, ha ha. Hun bor til gengæld i denne simple sag.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Syning_nederdel 1

Nederdelen, af bomuldvoile fra Stof 2000, er nem at sy. Det tager en halv time i alt og jeg havde købt en halv meter stod. Der blev lidt til overs til et lille dukketøjsprojekt. Vil du gerne se en vejledning, så har jeg tidligere lavet en DIY (her) – i indlægget er pigerne bare så små og kære i øvrigt.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Processed with VSCOcam with t1 preset

Der var lige en enkelt flæse-resultat mere. Khakifarvet bomuldspouplin fra Stof 2000 blev til short med flæselommer og neonfarvet bånd i livet.

Buksemønstrene er ikke til salg – det ene par har jeg syet på syskolen hos Marapytta og det andet par er mit eget mønster, som jeg går og tilpasser lidt fra gang til gang. Se flere syprojekter her.

English recap: These are a few of my latest sewing projects. I love making kids clothes both for the creative process but definately also for the personal results. For more of my sewing posts go here.

 

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.