Udgivet i Skriv en kommentar

No. 0935 – Tina Dickow koncert på Island

I dag flyver vi til Island – vi skal nå at opleve Reykyavik, naturen og så skal vi høre Tina Dickow i intimkoncert sammen med bare 150 andre fans. Hverdagen og børnene lader vi blive hjemme med mormor, og heldigvis ved vi, at det vil gå rigtig godt. 

For længe siden var jeg så heldig at få fingrene i nogle eftertragtede billetter og nu er det pludselig nu. Vi flyver til Island for at overvære, indsnuse, opleve, elske og nyde Tina Dickow i koncert med bare 150 heldige koncertgængere. Lige nu, hvor indlægget udgives, står jeg i lufthavnen med min kæreste i den ene hånd og trolley´en i den anden (eller en cappucino?!). Det er nærmest ikke til at tro!

dickowisland

 

Vi forlader en hverdag, som ikke fejler en disse, men trods alt trækker lidt tænder ud fra tid til anden. To 4-årige trunter stiller mange krav, ikke mindst tror de, at vi kan høre, hvad de siger, selvom de taler samtidig og hopper op og ned. Vi er i øjeblikket udmattede, når de falder til ro og derfor glæder vi os til egentlig bare at være sammen og have tid til at tænke tanker færdige, reflektere, sove og tale hele sætninger med hinanden.

Følg mine oplevelser på Instagram i mellemtiden. Du finder mig som @by_bakinterior og jeg tagger med de andre 150 under #dickowisland.

Jeg har forberedt nogle indlæg til jer, fordi de alligevel lå og var klar, så selvom jeg er væk, kommer der lidt til jer på bloggen. Til gengæld svarer jeg ikke på mails og kommentarer, før jeg er tilbage og det ved jeg heldigvis, at I synes er heeelt i orden 🙂

English recap: Today I fly to Iceland with my honey. We are lucky since we´re among the 150 privileged  Tina Dickow fans whom got a hold on the tickets for an intimate concert in Reykyavik. I have butterflies in my stomach and as this post is launched I´am standing at the airport – ready to go. I have some new posts scheduled for the blog but won´t be answering on comments or mails until I´m back. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.